bardzo mozliwe woocash ziomki z tej stronki kumaja baze wiec pewnie sekator bedziesz musial wziac z nich przyklad i cosik takiego dorobic:)pzdrwoocash pisze:ja...nie będąc jednak właścicielem rallyeuważam że na tamtej stronce wiedzą co robią... i że same uszczelki gumowe dadzą rade wytłumic drgania...
podstawki pod gaźniki
rallyeeeeeee do you feel it
:D:D:D:D
![Very Happy :D](./images/smilies/grin.gif)
- woocash
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 ph1 1984 GR
- Numer Gadu-gadu: 9752783
http://www.forum-auto.com/sqlforum/sect ... 3559-0.htm
tu też macie coś na ten temat...
tu też macie coś na ten temat...
Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
- sekator
- Maniak
- Posiadany PUG: RADON Jelous, 1,9gti, Cupra Ateca, KIA Sorento'15 .. dosłownie "było" 1,3rallye :-(
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
może byś nam to wszystko potłumaczył bo widzę, że ciekawe rzeczy tam są ![Wink :wink:](./images/smilies/wink.gif)
hmm, rozmawiam z paroma gaźnikowcami i chwilowo wszystko idzie w Twoim kierunku tzn aluminium i gumowe podkładki - koszt około 400-500zł.
Można pewnie zrobić samemu ale Tamci wiedzą co robią bo zajmują się tym na codzień.
Znalazłem też jednego co podobno sprowadzał takie gumy do Alfy z Włoch i cena wtedy wynosiła 170zł/szt, czekam na jego odpowiedź.
ale potłumaczył byś trochę bo chyba coś tam piszą o strojeniu (tzn. tuningowaniu) tych gaźników
![Wink :wink:](./images/smilies/wink.gif)
hmm, rozmawiam z paroma gaźnikowcami i chwilowo wszystko idzie w Twoim kierunku tzn aluminium i gumowe podkładki - koszt około 400-500zł.
Można pewnie zrobić samemu ale Tamci wiedzą co robią bo zajmują się tym na codzień.
Znalazłem też jednego co podobno sprowadzał takie gumy do Alfy z Włoch i cena wtedy wynosiła 170zł/szt, czekam na jego odpowiedź.
ale potłumaczył byś trochę bo chyba coś tam piszą o strojeniu (tzn. tuningowaniu) tych gaźników
- woocash
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 ph1 1984 GR
- Numer Gadu-gadu: 9752783
no 170 za jedną to byłoby chyba spoko..![Smile :)](./images/smilies/smile1.gif)
a tak na chłopski rozum... to jak wymiary będą takie same to po kija tjuningować :>
no.. aż tak dobrze to ja nie znam francuskiego, co by wziąc odpowiedzialność za taki techniczny txt![Smile :)](./images/smilies/smile1.gif)
![Smile :)](./images/smilies/smile1.gif)
a tak na chłopski rozum... to jak wymiary będą takie same to po kija tjuningować :>
no.. aż tak dobrze to ja nie znam francuskiego, co by wziąc odpowiedzialność za taki techniczny txt
![Smile :)](./images/smilies/smile1.gif)
Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne
- sekator
- Maniak
- Posiadany PUG: RADON Jelous, 1,9gti, Cupra Ateca, KIA Sorento'15 .. dosłownie "było" 1,3rallye :-(
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
wydawało mi się, że piszą coś o dyszach, jak wiesz każda ma jakiś rozmiar jak zastosujesz większą to więcej pali ale i lepiej smiga ![Very Happy :D](./images/smilies/grin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/grin.gif)
http://www.mplenergy.pl/ - akumulatory przemysłowe VRLA: AGM, żelowe oraz źródła energii odnawialnej