podstawki pod gaźniki

Tematy w trakcie przenoszenia do odpowiednich dzialow
Awatar użytkownika
wojti
Nowicjusz
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: wojti »

woocash pisze:ja...nie będąc jednak właścicielem rallye :P uważam że na tamtej stronce wiedzą co robią... i że same uszczelki gumowe dadzą rade wytłumic drgania...
bardzo mozliwe woocash ziomki z tej stronki kumaja baze wiec pewnie sekator bedziesz musial wziac z nich przyklad i cosik takiego dorobic:)pzdr
rallyeeeeeee do you feel it :D:D:D:D:D
Awatar użytkownika
woocash
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205 ph1 1984 GR
Numer Gadu-gadu: 9752783

Post autor: woocash »

Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
Awatar użytkownika
sekator
Maniak
Posiadany PUG: RADON Jelous, 1,9gti, Cupra Ateca, KIA Sorento'15 .. dosłownie "było" 1,3rallye :-(
Kontakt:

Post autor: sekator »

może byś nam to wszystko potłumaczył bo widzę, że ciekawe rzeczy tam są :wink:

hmm, rozmawiam z paroma gaźnikowcami i chwilowo wszystko idzie w Twoim kierunku tzn aluminium i gumowe podkładki - koszt około 400-500zł.
Można pewnie zrobić samemu ale Tamci wiedzą co robią bo zajmują się tym na codzień.
Znalazłem też jednego co podobno sprowadzał takie gumy do Alfy z Włoch i cena wtedy wynosiła 170zł/szt, czekam na jego odpowiedź.

ale potłumaczył byś trochę bo chyba coś tam piszą o strojeniu (tzn. tuningowaniu) tych gaźników
Awatar użytkownika
woocash
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205 ph1 1984 GR
Numer Gadu-gadu: 9752783

Post autor: woocash »

no 170 za jedną to byłoby chyba spoko..:)
a tak na chłopski rozum... to jak wymiary będą takie same to po kija tjuningować :>

no.. aż tak dobrze to ja nie znam francuskiego, co by wziąc odpowiedzialność za taki techniczny txt :)
Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
Awatar użytkownika
sekator
Maniak
Posiadany PUG: RADON Jelous, 1,9gti, Cupra Ateca, KIA Sorento'15 .. dosłownie "było" 1,3rallye :-(
Kontakt:

wydawało mi się, że piszą coś o dyszach, jak wiesz każda ma jakiś rozmiar jak zastosujesz większą to więcej pali ale i lepiej smiga :D
http://www.mplenergy.pl/ - akumulatory przemysłowe VRLA: AGM, żelowe oraz źródła energii odnawialnej
Awatar użytkownika
sekator
Maniak
Kontakt:

wojti pisze:bardzo mozliwe woocash ziomki z tej stronki kumaja baze wiec pewnie sekator bedziesz musial wziac z nich przyklad i cosik takiego dorobic:)pzdr
myślę, że nie tylko ja ale i Ty i Lukasss i inni co posiadaja takie autka, he he :D
ODPOWIEDZ