silnik mi gaśnie :((((
- moralez
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205......T8, 205 GTI 1.6
- Numer Gadu-gadu: 2955602
- Kontakt:
znajdziesz go na wtrysku w kontakcie z przepustnica takie czarne cosGrzechu pisze:No skoro to jest silniczek krokowy, to gdzie go znajdę i jak go sprawdzić "metodami domowymi"?
Dzieki
sprawdzic mozna czy wogole dziala tj po wlaczeniu zaplonu II powinien sie wysunac troche
Ostatnio zmieniony 08 kwie sob, 2006 12:08 pm przez moralez, łącznie zmieniany 1 raz.
- blaszka
- Peugeot 205 Master
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
a czy ja mówie ze jak ustawi 0,15 to bedzie dobrze pisze tylko ze zrudła techniczne podaja luz dla tego silnika 0,25 to co mi tu wyskakujesz z jakims 0,15
nigdzie nie napisałem ze jak powinno byc 0,25 lub jak wolicie 0,40 a da sie 0,15 to tez bedzie dobrze i nic sie nie stanie
a to nie znaczy ze np wartosc 0,25 to jest wartosc minimalna i moze sie cos stac to lepiej dac wiecej i nic sie nie stanie ale lepiej chyba jezdzic na takiej wartosci dla której sie niec nie stanie a i slinik bedzie pracował cicho bez zadnych stuków zaworów i z odpowiednim najlepszym cisnieniem
nigdzie nie napisałem ze jak powinno byc 0,25 lub jak wolicie 0,40 a da sie 0,15 to tez bedzie dobrze i nic sie nie stanie
a to nie znaczy ze np wartosc 0,25 to jest wartosc minimalna i moze sie cos stac to lepiej dac wiecej i nic sie nie stanie ale lepiej chyba jezdzic na takiej wartosci dla której sie niec nie stanie a i slinik bedzie pracował cicho bez zadnych stuków zaworów i z odpowiednim najlepszym cisnieniem
- zawodowiecleon81
- Junior