![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
oszalał czy co :))
- TOMBIKE
- Uzalezniony
- Numer Gadu-gadu: 0
oszalał czy co :))
kupiłem nabe do peugeota w norauto, kosztowała około 90zł, zamocowałem na miejscu, wszystko pasiło do momentu jak przekręciłem kierownicą przy cofaniu, cos pękło.....se myśle, a co tam. Okazało się że teraz mi nie chce kierunkowskaz odbijać i muszę sam go wyłączać, troche wkurzające, moje pytanie brzmi co popsułem i czy da się to szybko naprawić (w stylu Mac Gyver'a). Aha i jeszcze jedno, prawy kierunkowskaz oszalal, napiernicza 2 razy szybciej niż lewy, czy to przypadek czy również skutek mojego grzebania, przekaźnik cyka jak świerszcz na łące....cholerny świat ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
- Kaktus
- Maniak
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Zle zalozyles nabe ![Sad :(](./images/smilies/sad.gif)
Ona ma taki zabek ktory wylacza kierunkowskazy, i pewnie wylamales takie podobne zabki ale od kierunkowskazow.... to jest nie do naprawienia, chyba ze wymienisz cala dzwigienke
![Sad :(](./images/smilies/sad.gif)
Ona ma taki zabek ktory wylacza kierunkowskazy, i pewnie wylamales takie podobne zabki ale od kierunkowskazow.... to jest nie do naprawienia, chyba ze wymienisz cala dzwigienke
http://www.k-sport.eu - Budowa Samochodow Wyczynowych, Hamownia, Chip-Tuning.
DEAKTYWUJEMY PROGRAMOWO FILTRY FAP i DPF!!!
"Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
DEAKTYWUJEMY PROGRAMOWO FILTRY FAP i DPF!!!
"Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora