Przełącznik Świateł drogowych
Przełącznik Świateł drogowych
mam pytanie może mi ktoś powie jak włączyć swiatła drogowe tj.
w jakim położeniu powinnna być ustawiona wajcha koło kierownicy.
dzieki z gory
bo na postoju mogę nimi mrugnąć ale nie mogę ich włączyć podczas jazdy.
w jakim położeniu powinnna być ustawiona wajcha koło kierownicy.
dzieki z gory
bo na postoju mogę nimi mrugnąć ale nie mogę ich włączyć podczas jazdy.
-
- Uzalezniony
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Padl zespolony przelacznik swiatel...putbill pisze:dzieki
ale u mnie nic nie pstryka i nie zalapuje nawet prz wlaczonym silniku i zapalonych swiatlach, tylko mrugają przy zgaszonym silniku, czy myslicie ze mam uszkodzony przelacznik czy da sie go naprawic bo nigdy go nie rozbieralem
To jest wszystko mechanicznie porobione, w zasadzie nierozbieralne...
Popytaj na francuskich szrotach (np. w pile) sprzedadza ci to za 30 zl...
P309 GTI 1.9 "Rallye"
F126 P 0.6 "Blue Thunder"
F126 P 0.6 "Blue Thunder"
- kes19690
- Junior
- Kontakt:
Czy może ktoś mi powiedzieć jak to w końcu jest z tymi światłami drogowymi w naszych pługach??
Ostatnio zatrzyamała mnie policja i przeprowadzili dokładną kontrolę, przyczepili się do tego ze mam dwie pary świateł długich (w halogenach też)!!
Czy tak ma tylko mój Pug czy nie??
I jeszcze jedno jeśli wasze tez tak mają to jak to jest rozwiązane w 205-tkach gdzie nie ma halogenów??
P.S. Wiem ze post o tym juz był ale nie mogłem go znaleść a poza tym chce konkretną odpowiedz!!
Pzdr.
Ostatnio zatrzyamała mnie policja i przeprowadzili dokładną kontrolę, przyczepili się do tego ze mam dwie pary świateł długich (w halogenach też)!!
I jeszcze jedno jeśli wasze tez tak mają to jak to jest rozwiązane w 205-tkach gdzie nie ma halogenów??
P.S. Wiem ze post o tym juz był ale nie mogłem go znaleść a poza tym chce konkretną odpowiedz!!
Pzdr.
- misiek22
- Junior
u mnie jest to samo co i u Ciebie czyli włączając długie załączają się jednocześnie halogenykes19690 pisze:Czy może ktoś mi powiedzieć jak to w końcu jest z tymi światłami drogowymi w naszych pługach??
Pzdr.
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Peugeot 205
1.9GTI
1.9GTI
- przemo
- Junior
przelacznik to rzeczywiscie kaplica, moj orginalny jak padl to kupilem z 309 tki nie podobalo mi sie to ze mam dwie rozne wajchy i przelozylem sobie swoja stara... mimo ze to badziewie jest znitowane. nie polecam jednak tego nikomu bo niedlugo pozniej ten super mechanizm popsul sie znowu. ostatecznie kupilem oryginalny na gieldzie( w poznaniu 30 zl). a co do swiatel to tez mam zespolone swiatla dalekosiezne z dlugimi ( z mozliwoscia odlaczania-przelacznik przy regulacji swiatel) pozdro!!