Rozjasnic podswietlenie tablicy gdzie....
Rozjasnic podswietlenie tablicy gdzie....
.... jest potencjometr , czy jest taki wogole lub powinnien byc i w jakim miejscu lub chcialbym zeby bylo jasniej na mojej tablicy bo jest za ciemno nic nie widze w nocy gdy jade
- HERO
- Nowicjusz
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
z lewiej strony , a jeżeli go nie ma to jest zaślepka do której i tak podłaczone sa kable któr jak rozłaczys zto oswietlenie znika ,a jak pojedziesz na szrot to na prwno dostaniesz potencjometr do regulaci (pokretło) Moze to nić i tak nie dać bo masz prawdopopdobnie zarówki które od działani asie zrobiły czarne i trzeba je wymienić , albo poprostu juz masz jedną przepaloną (są dwie) Możesz też mieć zakużone w środku zegary. Da sie tez kupic zarówki o wiekszej mocy w sklepach eletronicznych, ale nie wiem czy one nie nadtopią wtedy plastików.
Peugot 205 Lacoste
nie nie ---spoko napisalem wiadomosc jeszcze jak nie bylo zadnego twojego wpisu i nie wiem dlaczego tak sie ulozylo --- poprostu nie znalazlem tego wlacznika --- dzieki za wiadomosc ---- ale naprawde w pugach tak slabo swieci ?
wczoraj wymienilem zarowki od swiatel i swieca jak skubane i kupilem normalne 1.2 w
wczoraj wymienilem zarowki od swiatel i swieca jak skubane i kupilem normalne 1.2 w
dla zainteresowanych tematem
---- potencjomtetru u mnie nie znalazlem , wiec bez zabawy zamontowania jego zamontowalem wieksze zarowki ( oczywiscie wiecej W ) dokladnie z 3 na 5 i
wszystko pieknie bylo przez okolo 5 godzin ciaglej jazdy poniewaz potopily mi takie pierdolowate klosze plastikowe i poprzepalaly sie zaroweczki , wiec klosze usunolem i wstawilem spowrotem 5 i teraz mam jasno jak w niebie ( opis diesla Forever )
---- pisze to wszystko dla przyszlych zainteresowanych --- liczniki zdejmuje sie bardzo latwo --- polecam --
Nie przeplacajcie u elektrykow samochodowych
---- potencjomtetru u mnie nie znalazlem , wiec bez zabawy zamontowania jego zamontowalem wieksze zarowki ( oczywiscie wiecej W ) dokladnie z 3 na 5 i
wszystko pieknie bylo przez okolo 5 godzin ciaglej jazdy poniewaz potopily mi takie pierdolowate klosze plastikowe i poprzepalaly sie zaroweczki , wiec klosze usunolem i wstawilem spowrotem 5 i teraz mam jasno jak w niebie ( opis diesla Forever )
---- pisze to wszystko dla przyszlych zainteresowanych --- liczniki zdejmuje sie bardzo latwo --- polecam --
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
Skoro mówisz że bardzo łatwo to weź mi powiedz jak bo nie wiem. Pozdro!
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl