Oznaczenie silnika umieszczone jest na dwóch tabliczkach, które przynitowane są z tyłu na bloku cylindrów. Tabliczka numer 1 podaje typ silnika, tabliczka numer 2 jego numer, przy czym pod -a- umieszczony jest numer części i pod -b- kolejny numer fabryczny.
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
iveras pisze:Czy pasują do 205 nadkola z golfa II ??? :\
jak się uprzesz, znajdziesz nadkola i trafisz na dobrą firmę lub jakiegoś magika, który się tym zajmuje to będą pasować tylko pytanie jak to będzie wyglądać i czy nie lepiej zrobić po prostu poszerzenia?
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Będą pasować, u mnie mam takie.
Tzn, miałem je zamontowane, ale ściągnąłem i teraz będę je spowrotem montował.
Wg mnie wygląda to całkiem, całkiem, zobacz sobie w moim profilu...
Co do siedzenie to seryjnie nie jest bardziej na środku ale zobacz czy ktos nie przewiercił nowych dziur w tych poprzecznych wzmocnieniach, bo wtedy jest to mozliwe
NMike pisze:Będą pasować, u mnie mam takie.
Tzn, miałem je zamontowane, ale ściągnąłem i teraz będę je spowrotem montował.
Wg mnie wygląda to całkiem, całkiem, zobacz sobie w moim profilu...
Masz jakies ciekawsze i dokladniejsze zdjecia jak to wyglada?
jak je mocowales? bo mysle by zalozyc takie cuda d mojego 309 gti...pojda troche kolka w bok (spacery 10mm) i planuje go ciut poszerzyc...
To sa poszerzenia takie jak w golfach 2/3 ?
5) jaki jest związek przegrzanego silnika z pompą paliwa??? Jak mi się silnik nagrzewa i wyłącze go, a po chwili próbuje odpalić, nie ma mowy żeby pompa ciągneła paliwo dlaczego???
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?