Jestem nowy więc się przedstawię...
Nazywam się Marek :: Jarmarek, mam na stanie 2x 205... jedną już nie działającą (XA z 88r.) i drugą dopiero kupioną z silnikiem z modelu "Sacré Numéro" i całą resztą... hmm i tu jest problem... bo klapa tylnia z oznaczeniem była wymieniana, jest na niej oznaczenie od juniora... czyli takie paski(czerwony, niebieski i zielony) a w środku nie wygląda to na juniora.. 5 drzwi, 5 biegowa skrzynia, półka na płyty(pod radiem) elektroniczny zegarek przy popielniczce. Brakuje mu tylko zamykanej półki od strony pasażera i nawiewu "centralnego". Jak ktoś zidentyfikuje to będę wdzięczny(obstawiam że może być to GR albo GL...) aha karoseria razem z wnętrzem jest z roku 91.
Teraz opisze mój problem... a w zasadzie dwa.
Ogólnie samochód nie kopci, ale przy dużych obrotach mam na myśli np. przy 70km/h jak się doda mocno gazu samochód zostawia za sobą dym (taki szary wpadający w niebieski) co to może być?
I drugi...
Przy ruszaniu - przyśpieszaniu jest takie stukanie po prawej stronie... jak gdyby z silnika lub koła... obstawialiśmy że to wahacze ale zostały wymienione i dalej to samo... zastanawiałem się nad pół ośkami ale przy zakrętach nie stuka... raczej przy przyśpieszaniu ale z kolei na małych prędkościach.
Liczę na Waszą pomoc
![Smile :)](./images/smilies/smile1.gif)