Zarowki

Tematy w trakcie przenoszenia do odpowiednich dzialow
Qbis
Junior
Posiadany PUG: 205 1.6 GTI
Numer Gadu-gadu: 0

Zarowki

Post autor: Qbis »

Moze banalne ale chce wlasnie kupic mocniejsze zarowki do 205 ale nie wiem jakie tam wchodza bo H4 to raczej nie jest bo ma jakis dziwny kolnierz.
VIZARD

Post autor: VIZARD »

Nie wiem czy są różnice reflektorów przy różnych modelach ale ja zapewniam cię że mam normalne H4, jeśli chodzi o mocniejsze to można kupić nawet 100W !!!!!! ale jest to po pierwsze niezgodne z prawem, po drugie może zniszczyć odbłyśnik i po trzecie nie chciałbym spotkać cię w nocy na przeciwko.......... uważałbym też na tanie pseudo xenony.. efekt jest mizerny..
Awatar użytkownika
robakkk
Junior

Post autor: robakkk »

Mozesz miec stare lampy z mocowaniem na stary typ zarowki(ten okragly,a zarowka nie halogen,tylko banka)
Pozdrawiam,
Robakkk
Qbis
Junior
Posiadany PUG: 205 1.6 GTI

Post autor: Qbis »

ale zarowka jest halogenowa a nie jak w starych 126p banka. Wygladem samej czesci switlnej niezbyt rozni sie od H4 ( moze jest troszeczke krotsza a grubasza, a moze to zludzenie ).Ale przekladalem zarowki z malca H4 i doslownie prawie "wpadly mi w otwor na zarowe.Pozdrawiam
Awatar użytkownika
robakkk
Junior

Post autor: robakkk »

...poniewaz masz zarowke H4 ze starymi mocowaniami(okraglymi od zwyklych zarowek-banka).
Pozdrawiam,
Robakkk
mnich

Post autor: mnich »

zobacz żarówki h5 w kazdym markecie dosłownie są, mają takie same kołnierze jak te z bakami a reszte jak w h4
ODPOWIEDZ