Co z tym zrobic? jakis bezpiecznik poszedl? slyszalem jakies pukniecie ale nie bardzo wiem skad...
Jak bezpiecznik to gdzie one sa w tym aucie hehe jak ugryzc ta sprawe?
![Smile :)](./images/smilies/smile1.gif)
ahhh mam 205 look 1.1l
tez pomyslalem tak o tej zarowce ale liczylem na cud, ze to tylko bezpiecznikPieraś pisze:calkiem mozliwe ze zarowki masz spalone lub ich brak w zegarze. ja nie mialem zarowki w miejscu kontrolki rezerwy rozebralem i wstawilem
Dzieki bardzo, moge wiedziec gdzie znajde wszystkie oznaczenia bezpiecznikow? zastanawia mnie czy jest sens ladowac te bezpieczniki bo naprzyklad tego reflektora nie posiadam, przedni podnosnik szyby? tez nie bardzo :/ chyba nie bez powodu ich nie ma, aczkolwiek 7 to chyba podepne. PozdrawiamJoT_JoT pisze:Numer 4 to Reflektor dalekiego zasięgu wartość 15A
Numer 7 Zapalniczka, zegar, oświetlenie wnętrza, oświetlenie bagażnika, centralna blokada zamków, radio (stałe podłączenie z biegunem dodatnim) złącze przyczepy wartość 25A
Numer 9 to przedni podnośnik szyby wartość 20A
Ehhh odzywalem sie na watku o tej ksiazce z prosba zeby mi ktos ja wyslal albo dal namiary... cisza....JoT_JoT pisze:No napisałem Ci tylko co to są za bezpieczniki wcale nie twierdze że będą Ci one potrzebne wepnij tylko 7 i będzie Git Informacje te posiadam z książki "Sam naprawiam" H.R. EtzoldaZarówki w liczniku są o wartości 1,2 wata takie wąziutkie wciskane nie wiem jak to się nazywa.