Tak więc chodzi mi o stabilizator tylnej belki. Jak on dokładnie wygląda gdzię jest on dokłądnei zamontowany najlepiej prosiłbym o fotki jak ktos dysponuje Ogólnie pełne info o stabilizatorze tylnej belki bo chciałbym kupić żeby poprawić trakcje mego autka A u mnie takowego nie ma (jak to Junior)
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
fajny rysunek - może byś sie podzielił programem (nie mówie tu o Word) coprawda ma podobny ale po anglikańsku i nic z tego języka nie kumam a tu widze polską wersję i chyba bogatszą od mojej
waldemarek_b pisze:fajny rysunek - może byś sie podzielił programem (nie mówie tu o Word) coprawda ma podobny ale po anglikańsku i nic z tego języka nie kumam a tu widze polską wersję i chyba bogatszą od mojej
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
CHETNIE ALE TO JEST NA PŁYTACH DVD DO KTÓRYCH NIE MAM ZABARDZO DOSTEPU CHODZI MI O PŁYTY INSTALACYJNE PROGRAM MAM ZAINSTALOWANY W PRACY OBSŁUGUJE PEUGOTA I CITROENA
wiecie moze jak odkrecic te blachy co sa na koncach drazka stabilizacyjnego bo musze sobie rozmontowac beleczke a nie mam pojecia jak to poodkrecac, bo tak nie chca mi powychodzic wachacze
trzeba wykrecic te korki i wykrecic sruby mocujace łapy to wahacza, potem w miejsce korka wkręcamy śrubę do momentu aż nam to ładnie samo wyjdzie z rury