Wymieniłem: filtr powietrza, paliwa, świece, kopułkę aparatu zapłonowego z palcem rozdzielacza, wyczyściłem wtrysk, i silnik krokowy.
Jest tak jak się nagrzewa silnik podczas jazdy potrafi przerywać albo nie mogę ruszyć z miejsca na skrzyżowaniu silnik wyje tak wwwuuuuu..... i słabnie, jak go trzymam na gazie mocno przez minutę to wraca do normy. jak sie rozgrzeje to nieraz sporadnycznie i rzadko nieraz co kilka dni podczas jazdy przerywa na ułamek sekundy.
POWEDZCIE GDZIE MAM SZUKAĆ PRZYCZYNY.
szukajcie a znajdziecie Tak jak mówiłem nalej deneturatu do baku dobrego paliwa 98 99 i przegoń auto i sprawdz przekaznik od pompy paliwa styki miał dobre ale moze sie sklejać
A ja wiem co jest, miałem to samo obserwowałem twoje tematy od dłużego czasu i obserwowałem to samo w soim lwie i tej soboty przyszedł wielki elektronik co sie okazało na potencjometrze przepustnicy były wytarte ścieżki i przet to wsszytko, tez mi gasł albo szarpał nma benzynie albo dowalił obroty rzędu 7 tyś, koles mi założył potencje od polojneza i wszytko przeszlo lampka kompa przestała świecić i jeżdzi jak nowy