jak w temacie,gdzie powinna być umieszczona tabliczka z numerkami silnika(auto z roku 91'')bo mi się na przeglądzie przyjebali że tabliczka jest oryginalna ale nie w tym miejscu co potrzeba ,co najdziwniejsze byłem w ASO Peugeot i powiedzieli że tak jest fabrycznie ale papierka nie wystawią bo nie mogą znależć nic na ten temat w dokumentach,PARANOJA
To zalezy -we francji bylo (nie wiem czy jest) tak ze niektore samochody nie mialy numeru silnika -silnik byl czescia samochodu i numery nabijano np w niemczech i zdazaly sie rozne przypadki w takiej sytuacji.
Generalnie jest tak jak mowi Piweł ale zdazaja sie rozne odstepstwa
na przegladzie tez do mnie waty mieli bo tabliczki wogole nie mam -mam tylko numery na bloku -ale gdzie jest napisane ze tak nie moge?? ze koles pierwszy raz to widzi to juz jego problem- moze czas zaczac sie doksztalcac??
u mnie jest inny problem ,stwierdzili że tabliczka jest oryginał ale przymocowana jest centralnie na środku głowicy " http://img111.exs.cx/my.php?loc=img111&image=1247yr.jpg " jak zerkniesz na tę fotkę po powiększeniu to po srodku jest takie miejsce gdzie idealnie pasuje
przenitowac to nie problem ale burak nie chce mi podbic przegladu(pojade tam gdzie jeździlem zawsze i przejdzie na 100% za małe bóg zapłać ,ale jak trafie na dupka w bialej czapce to jeszcze wrzuci na lawete i postawi na parking do wyjasnienia,a to może długo,długo potrwać
Ostatnio zmieniony 04 sie czw, 2005 4:21 pm przez ePiotr, łącznie zmieniany 1 raz.