mam taki problem: nie dziala ogrzewanie tylnej szyby pomimo tego ze napiecie dochodzi do tych nozek (czy jak to tam nazwac) co sa przylutowane do szyby. mial ktos taki przypadek ??
a co to za mazidlo ?? mam jakies przerwanie na dwoch liniach co widac jak jest szyba zamarznieta i sie wlaczy ogrzewanie (co prawda i tak pozniej cala szyba sie robi przejrzysta)
Nałogowy czytelnikforum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
mozna kupic w sklepach motoryzacyjnych badz z rzeczami elektronicznymi jest to klej do tworzenia polaczen przewodzacych czy jakos tak generalnie sluzy do naprawy sciezek ktorymi przeplywa prund
więc... tymi paskami płynie prądzik, niewielki lecz jednak naklejasz w miejscu przerwania dwa paski z taśmy i uzupełniasz pomiędzy nimi tym cudem- klejem do ścieżek
aroslaw pisze:wszystko git, ale miedzy nozkami jest napiecie, czyli przewodza te kreski :>
ze co?? miedzy nozkami jest napiecie to przewodza?? Totalny bullshit
na jednej nozce masz -, na drugiej + wiec jak je polaczysz zaroweczka to bedzie swiecic
uhm, mały prąd, co???? jak wam wysiądzie alternator, to się przekonacie, że nie taki mały, jak nie miałem ładowania, i włączałem to ogrzewanie, to wysiadało radio i światła )
A CO DO TYCH PASKÓW NA SZYBIE TO JEST TO WINA UŻYTKOWNIKA ZE ZLE WYCIERA SZYBE ZAMIASZ Z BOKU NA BOK TO WYCIERACIE Z GÓRY NA DÓŁ LUB ODWROTNIE A TO JEST WIELKI BŁĄD