mam luzy na drązkach które łączą stabizator (1.9 GTI) z amorkiem i na samych gumach (tych gumowych tulejkach stabilizatora), samochód jeżdzi jakbym miał conajmniej ze 2 promile
jutro jedzie do warsztatu, a moje pytanie czy wymienia sie te drążki czy same łączniki i ile to mniej wiecej kosztuje?
z tego co wiem to są jakies zestawy naprawcze ale co tam jest to nie mam pojęcia.
czy moze to być coś jeszcze innego ze koła zyją własnym zyciem?
może ktos wie? luzy w zawieszeniu w 1.9GTI
- Kaktus
- Maniak
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Co do gum w wahaczach, to proponuje teflonowe wkladki. Posiadam takowe - 35zl/sztuka.
Jezdzi na nich Mi, Ari, Ja, a niedlugo bedzie jezdzil takze MichalGTI, wiec mozesz ich zapytac o opinie - jak sie samochod prowadzi na takich tulejkach
Jezdzi na nich Mi, Ari, Ja, a niedlugo bedzie jezdzil takze MichalGTI, wiec mozesz ich zapytac o opinie - jak sie samochod prowadzi na takich tulejkach
http://www.k-sport.eu - Budowa Samochodow Wyczynowych, Hamownia, Chip-Tuning.
DEAKTYWUJEMY PROGRAMOWO FILTRY FAP i DPF!!!
"Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
DEAKTYWUJEMY PROGRAMOWO FILTRY FAP i DPF!!!
"Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
- rafxx
- Nowicjusz
- Numer Gadu-gadu: 0
dzieki wielkie
lista sie powiekszyla o zerwane poduszki silnika i skrzyni
sworzen w wachaczu jedna strona, koncówki drążków i łożysko podporowe półosi.
jutro do naprawy, jezeli ktos bedzie zainteresowany to po naprawie podam koszty jezeli moje serce to wytrzyma.
prezentów na gwiazdkę nie bedzie w tym roku!!
lista sie powiekszyla o zerwane poduszki silnika i skrzyni
sworzen w wachaczu jedna strona, koncówki drążków i łożysko podporowe półosi.
jutro do naprawy, jezeli ktos bedzie zainteresowany to po naprawie podam koszty jezeli moje serce to wytrzyma.
prezentów na gwiazdkę nie bedzie w tym roku!!