Wysokie obroty w pugu 309
- krzysiek309
- Nowicjusz
- Numer Gadu-gadu: 0
Wysokie obroty w pugu 309
Tak jak w temacie. gdy silnik się rozgrzeje po jakimś czasie obroty zatrzymują się na 1500obr/min. Motorek 1,4 jedonpunktowy wtrysk. rok91 Gdzie szukać przyczyny, może silniczek krokowy
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
tak moze być, najlepiej podmien go sobie na jakis inny
chwała ze w naszych pugach sa te 4-pinowe bo sa tańsze
ja szukam 6-pinowego do saxo i taniej niz 300zł jeszcze nie znalazłem
a i w razie czego nie kupuj uzywki albo regenerowanego bo to badziew (raz kupiłem regenerowany to tak się zacinał że stary lepiej chodził)
chwała ze w naszych pugach sa te 4-pinowe bo sa tańsze
ja szukam 6-pinowego do saxo i taniej niz 300zł jeszcze nie znalazłem
a i w razie czego nie kupuj uzywki albo regenerowanego bo to badziew (raz kupiłem regenerowany to tak się zacinał że stary lepiej chodził)
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
-
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
hehe mam to samo co w temacie ty;le ze w 205 tez 1,4 i czylina mono,silniki juz 2 sprawdziłem,szczeze mówiąc to pozazdroszcze jak Tobie zacznie normalnie chodzic po wymianie krokowego!ja to robiłem z 2 krokowymi i nic,musze teraz jeszcze komputer sprawdzic a jak nie komp to moze jakis kabelek na wiązce?co do uzywek,hmmm no nie wiem bo nowy to 350 zł a uzywka 100 zł!wiec....duza róznica a wg mnie jak ma działac to bedzie,tyle ze nie tak długo jak nówka.sprawdziłes juz czy przypadkiem w regulacji manualnej cos nie jest nie tak?bo u mnie wszystko ok tyle ze to ponoc na drodze elektronicznej cos sie zepsuło
ja,moja muzyka,moje miasto szczecin
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
a wiec ja wypatrzyłem i kupiłem nowy bosh'a za 175żł a po 300 to kosztuja 6-pinowe 4 jest tańszy. Ale mój jeszcze dawał jakoś rade bo falował na wolnych 900-1100 i to juz mnie denerwowało a jaik Ty masz 1500 na luzie to nie zazdroszcze. A jak wygląda ten twój silniczek patrzyłeś czy się przycina czy moze w ogóle nie rusza... ![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
w pugu sprawe mam juz za sobą bo teraz to jest idealnie bo mam nowa krokówkę, ale w saxo to mi się zaczął przycinać tak jak w pugu więc wiem ze musze szukac nowego
... ze starymi to jest czesto tak jak z moim zaczyna się przycinać ale działa, ludzie kupuja sobie nowy a stary sprzedajac pisza ze jeszcze działa, bo działa ale się przycina a od tego to konca jego dni to juz kwestia krótkiego czasu
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
w pugu sprawe mam juz za sobą bo teraz to jest idealnie bo mam nowa krokówkę, ale w saxo to mi się zaczął przycinać tak jak w pugu więc wiem ze musze szukac nowego
... ze starymi to jest czesto tak jak z moim zaczyna się przycinać ale działa, ludzie kupuja sobie nowy a stary sprzedajac pisza ze jeszcze działa, bo działa ale się przycina a od tego to konca jego dni to juz kwestia krótkiego czasu
Audi A4 Avant
Honda CBF
Honda CBF
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
ja wymieniłem na nowy i mam 900 i praktycznie ani drgnie. Kompa nie wymieniałem a zresetowałem
Audi A4 Avant
Honda CBF
Honda CBF