205, bez zmian, GTI, a maluch go wyprzedza:(:(
- sirius66
- Nowicjusz
- Numer Gadu-gadu: 0
205, bez zmian, GTI, a maluch go wyprzedza:(:(
Witam, byłem już na forum z tym probleme, ale nic , dalej bez zmian, samochód przerywa pracę, nagminnie, na wyższych obrotach mam przeczucie jakby mu paliwa brakowało, jak stoje samochodem i depnę w gaz na luzie to ledwo do 6 tyś obrotów dochodzi, a jak jadę do ledwo do 4 tyś obrotów, pomóżcie. !
Zaczarowany:)
zgadzam sie z przedmowcami, chociaz moze to byc tez wina slabej jakosci paliwa(musialoby być naprawde do de), sam mialem kiedys ten problem znikl sam po tym jak przestałem tankowac gowno, przestal przerywac i chodzi na powrot cudnie:) jeszcze filtr powietrza moze byc zapieprzony(za bogata mieszanka powoduje przerywanie), przewodu mozna by sprezonym powietrzem potraktować, silniczek krokowy, kurcze duzo tego
"groźniejsza jest armia baranów prowadzona przez lwa, niż armia lwów prowadzona przez barana" napoleon bonaparte
- woocash
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 ph1 1984 GR
- Numer Gadu-gadu: 9752783
hehe korkowego nie ma nawet w TU3Msilniczek korkowy
a u Ciebie nie ma krokowego
tą pompę paliwa wyjąłeś?? sprawdziłeś??... z tego co wiem tam tez są jakieś siatki a'la filterek a nasze paliwko nie należy do najklarowniejszych
Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
- Kaktus
- Maniak
- Kontakt:
A ja bym sprawdzil waleczek rozrzadu
http://www.k-sport.eu - Budowa Samochodow Wyczynowych, Hamownia, Chip-Tuning.
DEAKTYWUJEMY PROGRAMOWO FILTRY FAP i DPF!!!
"Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
"Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
- Kaktus
- Maniak
- Kontakt:
krokowy ma, ale nie ma korkowego Tak jak ktos napisal.
http://www.k-sport.eu - Budowa Samochodow Wyczynowych, Hamownia, Chip-Tuning.