Magnetyzery...czy to coś w ogóle daje?

Tematy w trakcie przenoszenia do odpowiednich dzialow
BubuPN

Magnetyzery...czy to coś w ogóle daje?

Post autor: BubuPN »

Postanowiłem wrzucić to pytanko do technicznego, bo w sumie ma to związek z działaniem puga hehe. Tak więc jak w temacie. Czy magnetyzery coś dają? Jeśli tak to jakich firm są skuteczne?
Awatar użytkownika
ZoNNk
Junior
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: ZoNNk »

no dają raz po kieszeni :))
Awatar użytkownika
Kaktus
Maniak
Kontakt:

Post autor: Kaktus »

Nic a nic!!
http://www.k-sport.eu - Budowa Samochodow Wyczynowych, Hamownia, Chip-Tuning.

DEAKTYWUJEMY PROGRAMOWO FILTRY FAP i DPF!!!

"Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
BubuPN

hehe dobrze wiedzieć, jeszcze bym siakiś bubel kupił :D
madafaka

Post autor: madafaka »

taaaaa dają kase ludziom którzy je sprzedają!!! :D
Archenar

Post autor: Archenar »

mój ojciec założył w 19-tce, i ...NIC !!! .
Awatar użytkownika
Para
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: najlepszy
Numer Gadu-gadu: 1559591
Kontakt:

Post autor: Para »

podobno zmniejszaja zużycie paliwa
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4
Obrazek
NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
invictus

Post autor: invictus »

Daja, daja ale glownie w dieslach i tylko dobre magnetyzery a nie te zrobione z sluchawki od telefonu z allegro srednio kolo 5-10 % spalania mniej i 5% wiecej mocy w dieslu. Zaczynaja dzialac jakies 30-50 dni po zamontowaniu.
BubuPN

wow, ale żeś niezłe wykopalisko zrobił :mrgreen: a tak szczerze mówiąc to nie słyszałem jeszcze żeby magnetyzery dały coś poza tym, że dały po kieszeni :mrgreen: teraz jeszcze weszły jakieś aktywatory i inne bzdety :mrgreen:
Awatar użytkownika
blaszka
Peugeot 205 Master
Kontakt:

Post autor: blaszka »

JA JAKOŚ MAM MAGNETYZER W 205 I JESTEM ZADOWOLONY SPADŁO ZUZYCIE PALIWA NIE DUZO ALE ZAWSZE COS WUJEK MA W PUNTO KPL MAGNETYZERÓW I SPALANIE SPADŁO JAKIEŚ 0,5 LITRA MOZE CIUT WIĘCEJ(TO I TAK DUZO PRZY TAK MAŁYM SILNIKU JAKI JEST W PUNTO I PRZY MAŁYM SPALANIU FAKTYCZNYM) ZNAJOMY MA KPL W XSANTI 2,1TDI I SPALANIE SPADŁO O 1LITR
Awatar użytkownika
cheatoss
Maniak

Post autor: cheatoss »

ja slyszalem o pozytywnym oddzwieku w golfie III dieslu... po jakichs 2000km mozna odczuc lepsze zachowanie na mniejszyc obrotach (na przyklad przestal mu mulic na dwojce na niskich obrotach w korku) no i mniejsze spalanie.
ObrazekObrazekObrazek

sprzedany :(
Awatar użytkownika
Yahoo
Uzalezniony

Post autor: Yahoo »

hmm...przyznam wam koledzy, że pierwszy raz słyszę pozytywne opinie na temat magnetyzerów, jeśli tego doświadczyliście to sprawa jest oczywista ale czy nie wynika to trochę z sugestii ? przykład - zatankowaliśmy gościowi normalną zwykłą bezołowiową i powiedzieliśmy, że ma wlany uszlachetniacz - po trzech dniach przyjeżdża i mówi żeby kupić mu tą miksturę bo mu dużo lepiej furka bryka :) zaznaczam, że operacja ta była czysto testowa i właściciel został poinformowany o całej akcji :mrgreen:
BubuPN

no właśnie też się tak zastanawiam czy to nie jest czasem autosugestia, ja bym tam wolał tą kasę na coś pożyteczniejszego do autka wydać
invictus

Post autor: invictus »

Nie nie jest zadne placebo :wink: To dziala. Tylko ze tych paru procent mocy prawie nie odczujecie ale spalanie nieco sie zmniejsza i rosnie kultura pracy. Tylko ze to wszystko sie zmienia w ciagu +-2000 km wiec zmiena jest bardzo powolna. Jak sie robi duzo km to mozna na tym zaoszczedzic bo sie zwraca.
BubuPN

w sumie lepszy magnetyzer niż kaleczenie gazem
ODPOWIEDZ