Jakoś sciaga w lewo
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: NJE MAM JUSZ PEŻOTA
- Numer Gadu-gadu: 6262732
- Kontakt:
Jakoś sciaga w lewo
Dzisiaj wrzuciłem koła letnie na przód i okazało sie ze auto jakos tak sciąga na lewo. jak pomacham kółkiem w czasie jazdy to potem ono samo skreca w lewo. Kurcze na zimówkach tego nie było. Czemu tak jest? Cisninie równe w oponach, sa one dosc zurzyte (do znacznika)ale równo. Felgi proste. od zbierznosci to raczej nie jest bo auto z brakiem bierznosci raczej nie sciaga.
- Orfister
- Moderator
- Posiadany PUG: Peugeot 205 CTI
- Numer Gadu-gadu: 2690638
- Kontakt:
Moze są różne rozmiary opon?
Albo jakimś cudem blokuje ci lewe koło ?
felga sie nie grzeje?
Sprawdź symbole opon...
Albo jakimś cudem blokuje ci lewe koło ?
felga sie nie grzeje?
Sprawdź symbole opon...
CTI , TSA ... i ja
http://www.Orfister.peugeot205.pl
http://www.Orfister.peugeot205.pl
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
a one to w ogóle wyważone są i proste?
nie wjechałeś ostatnio w jakąś sporą dziurę albo krawężnik
nie wjechałeś ostatnio w jakąś sporą dziurę albo krawężnik
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: NJE MAM JUSZ PEŻOTA
- Numer Gadu-gadu: 6262732
- Kontakt:
kurcze włąsnie nie.Miałem koła zimówki ale sniegu nie ma wiec wrzuciłem alusy z letnimi. Kurcze spróbuje przełożyc prawe na leweą stronę i lewe na prawą.Jesli zacznie jechac w prawo to juz wiem co. Jesli nie... to niewiem. nie grzeje sie nic. hamulce odpuszczają. no chyba ze wina łozyska. Oponu te same (rozmiar). No nic bede szukał a jak nie to pojade sprawdzic geometrie.
Pug sprzedany
- Pieraś
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: sprzedany
- Numer Gadu-gadu: 696324
mi tez ciagnie w lewo ale u mnie jest tak ze kierownica jakby sama skreca, auto same nie jedzie w bok jak sie trzyma kiere ale jak puszczam to sama skreca nawet jak jade powoli .... auto nie wyglada zeby mialo kiedys dzwona, ten sam efekt mialem jak zalozylem nowe letnie i byla ustawiana zbieznosc
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Jesli jest tak jak mowisz, to ja bym stawial na lozysko mcphersonab182 pisze:Musze ,niestety, przyznac chyba racje banicie . wydaje sie ze to wyna krzyżaka kolumny kierowniczej. Jak chwile pojezdze to objaw ustepuje, czsem jak po skrecie w lewo jade prosto to troszke jakby ja ciągnie w lewo ale jak potem odkrece troche w prawo i znów na wprost jest ok.