Miesiąc minął od zabiegu upiększającego mojego Puga i oto jak nadal się pięknie prezentuje wystarczyła ciepła woda i troszkę mydła w płynie i znów się błyszczy . Dodam iż samochód nie był myty ok 3 tygodni i miał dużo muszek i innego ustrojstwa na masce i szybie
P.S Czekam na Sonax'a on Loda aby jak najdłuzej efekt sie utrzymywał
miesiac po zabiegu
- Paka
- Junior
- Posiadany PUG: 1.9 GTI16, 1,4 look xsi, Partner Teppe 1,6
- Numer Gadu-gadu: 9032621
Re: miesiac po zabiegu
post pod postem musicie mi wybaczyć
Dwa miesiące po zabiegu samochód dalej prezentuje się wspaniale. Przez to iż dużo padało w maju to dopiero drugi raz go porządnie odświeżyłem to znaczy zwykłe mycie wodą z szamponem oraz wytarcie do sucha po czym nałożenie powłoki chroniącej kwarc BSD PRO poleconej przez Pawła i Marcina. Powlokę fajnie się nakłada oraz pięknie doczyszcza choć krople potu na czole się pojawiły , ale to chyba więcej z gorąca wczoraj niż z pracy którą trzeba było wykonać. Wracają do mycia szamponem to bród schodził pięknie. Oto efekty:
Dwa miesiące po zabiegu samochód dalej prezentuje się wspaniale. Przez to iż dużo padało w maju to dopiero drugi raz go porządnie odświeżyłem to znaczy zwykłe mycie wodą z szamponem oraz wytarcie do sucha po czym nałożenie powłoki chroniącej kwarc BSD PRO poleconej przez Pawła i Marcina. Powlokę fajnie się nakłada oraz pięknie doczyszcza choć krople potu na czole się pojawiły , ale to chyba więcej z gorąca wczoraj niż z pracy którą trzeba było wykonać. Wracają do mycia szamponem to bród schodził pięknie. Oto efekty:
Paka Rally Team
- Lord Devil
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 CTi i 205 GTi Griffe
- Numer Gadu-gadu: 6446898
- Kontakt:
Odbicia na bialym ciezki temat, a jednak
Czekam jeszcze na fotki kropelek po pierwszym deszczu
Czekam jeszcze na fotki kropelek po pierwszym deszczu
Car Valeting, Car Detailing.
- Paka
- Junior
Ja tam chce się nacieszyć jeszcze pogada bez deszczu ale jak spadnie to obiecuje ze fotki zamieszczę
Paka Rally Team
- Paka
- Junior
Cztery miesiące po zabiegu powłoka świetnie się spisuje zabezpieczona Sonax BSD - PRO 50/50 miesiąc temu i oto efekty po deszczu
Sorki za fotki robione SOLIDEM
Sorki za fotki robione SOLIDEM
Paka Rally Team