jaki wydech do gti...
generalnie dzwoni pierwszy tłumik za brakującym, czyli w tym przypadku środkowy, bo nie ma kata, tak było w seju (wywaliłem pierwszy i kata - dzwonił ostatni, założyłem ostatnio pierwszy - dzwoni on, bo kata dalej brak), tak jest w alfie mutanta (wywalił kata - dzwoni pierwszy tłumik)
W dałnpajpie chyba ta grodź niebardzo ma jak dzwonić - u mnie się posypała to ją wydmuchało, pewnie tam byłoby podobnie... Sam nie wiem...
W dałnpajpie chyba ta grodź niebardzo ma jak dzwonić - u mnie się posypała to ją wydmuchało, pewnie tam byłoby podobnie... Sam nie wiem...
- woocash
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 ph1 1984 GR
- Numer Gadu-gadu: 9752783
hmm.. w sumie.. może się grodź sypnęła i gdzieś uwięzła
może.. odkręce to w cholerę i obadam..
a jak się Wam widzi ten pomysł z przelotem - takim 40-60 cm :> jeśli będzie to średnica wylotowa lekko mniejsza niż wlot, przez co się troszkę wyhamuje spaliny, i środkowy (ten normalny) nie będzie tak dostawał w dupę... ??
czy sie nie pierdzielić, i dać nieprzelot... to bardzo zaszkodzi mocy? i jak to jak... 5 km na wysokich? zdzeierżę
może.. odkręce to w cholerę i obadam..
a jak się Wam widzi ten pomysł z przelotem - takim 40-60 cm :> jeśli będzie to średnica wylotowa lekko mniejsza niż wlot, przez co się troszkę wyhamuje spaliny, i środkowy (ten normalny) nie będzie tak dostawał w dupę... ??
czy sie nie pierdzielić, i dać nieprzelot... to bardzo zaszkodzi mocy? i jak to jak... 5 km na wysokich? zdzeierżę
Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]