tylni spojler urwany ;/ co proponujecie :)
- woocash
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 ph1 1984 GR
- Numer Gadu-gadu: 9752783
że nawet świeżo położony to sie zgodze... tylko nie taki, który jeżdził przez 10 lat
poza tym.. wydaje mi się, że to nei jest kwestia jakości lakieru bezbarwnego na wierzchu, tylko koloru poniżej, pod naklejkami będzie chyba bardziej czerwony, a ten nieosłonięty pewnie już spłowiał, a tego chyba nie da się naprawić ineczej niż u lakiernika
poza tym.. wydaje mi się, że to nei jest kwestia jakości lakieru bezbarwnego na wierzchu, tylko koloru poniżej, pod naklejkami będzie chyba bardziej czerwony, a ten nieosłonięty pewnie już spłowiał, a tego chyba nie da się naprawić ineczej niż u lakiernika
Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
Z klarem nic sie nie stanie woocash, gwarantuje Ci to , bo niby dlaczego mialoby sie cos stac. A pozatym skad wiesz , ze tam jest klar, ja widze czerwony kolor, wiec pewnie to zwykly akryl, oczywiscie sa auta malowane w bazie, ale watpie by w tym przypadku tak bylo. Pozatym mowisz , ze lakier splowial, wiec matujac go 2500 papierem sciera sie utleniona warstwe i wychodzi swiezy kolor. Tak wogole to kolor czerwony najbardziej plowieje.
- woocash
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 ph1 1984 GR
- Numer Gadu-gadu: 9752783
wybacz... ale nie wiem o co biega.. myślałem, ze wszystkei kolory są malowane tak samo, czyli kilka warstw koloru + kilka warstw klaru...oczywiscie sa auta malowane w bazie, ale watpie by w tym przypadku tak bylo.
Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne
o kurde ja chyba dam sobie spokoj z tymi pasami musze cosik wymyslec zeby ladnie je wykomponowac bez tego spoilera czysty tyl bardziej mi sie podoba...moze jakas delikatna lotka hmmm czas okaze ps. a macie jakies pomysly na ten plastik na klapie... ja mam pekniety i tak jak bym juz robil cos z tym wszytkim to moze i inm bym sie zajal ... jakies sugestie ? mytslalem nad gladka klapa...ale w sumie troszke wysilku by to kosztowalo aby otwieranie bylo na lince ... ehh
- Pieraś
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: sprzedany
- Numer Gadu-gadu: 696324
No akurat kolega post wyzej mial racje - jak sie pomaluje autko to sie bierze taki drobny papier na mokro i poleruje lakier.woocash pisze:będe zaskoczony, jak po takich operacjach klar mu nie zacznie odpadac płatami
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.