Montaz 3-punktowych pasow.
- DJPreZes
- Moderator
- Posiadany PUG: Roland Garros/307
- Numer Gadu-gadu: 2516096
Montaz 3-punktowych pasow.
Ok - gdzie i jak zamontowac, zeby dzialaly jak trzeba i nie utrudnialy zycia. Czasami woze pelny sklad, wiec musialbym jakos wycudowac, ze napinacz nie bedzie przeszkadzac osobie za mna. Jakie macie pomysly na to?
Peugeot 205 Roland Garros Cabrio
- zen81
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Clio
Re: Montaz 3-punktowych pasow.
Ja mam założony napinacz zamiast klamry seryjnej pasa dla siedzących z tyłu. ale nie wiem czy da się tak założyć żeby nie wadziło nikomu.
Zero łaski, zero wzruszeń..
-------------------------
-------------------------
- DJPreZes
- Moderator
- Posiadany PUG: Roland Garros/307
- Numer Gadu-gadu: 2516096
Lewe i prawe mocowanie zamontowalem razem z oryginalnymi pasami (z prawym byly jaja troche, ale sie udalo), napinacz na razie do gornego ( ) mocowania tylnego lewego pasa Przyjdzie wiosna, to bedzie albo w bagazniku do tych srub ktore ida z/do belki czy tam poduszek czy czegos, albo dorobie stelaz dodatkowy ;] Nie dam rady tego zamontowac do klamry zeby nie przeszkadzalo, wiec odpada. Foty jutro jak zamontuje dokladke tyl jeszcze ;]
Peugeot 205 Roland Garros Cabrio
- d_ARC
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Rallye16 - powoli, ale do przodu :)
- Numer Gadu-gadu: 2897169
- Kontakt:
Ja też mocowałem Schroth 3-punktowe do seryjnych mocowań przy fotelu kierowcy i do dolnego mocowania pasa dla siedzącego za kierowcą (miałem bez napinacza, końcówka to 8-semka z 2 otworami). Działało wyśmienicie, jak był komplet z tyłu rozpinałem klamerkę, kilka sekund i gotowe Teraz jak będzie klatka to na próbę przełoże do górnego mocowania tylnego pasa.