poszeżenia>>>

Tutaj możecie rozmawiać o wszystkim co jest związane z różnego rodzaju przeróbkami auta.
Awatar użytkownika
druan
Maniak
Posiadany PUG: peugeot GTI
Numer Gadu-gadu: 0

poszeżenia>>>

Post autor: druan »

montował ktoś poszeżenia Z GTI do zwykłego bez ciecia blachy z tyłu???jeżli tak to niech sie wypowie co i jak;p;>>>>bo niewiem jak sie do tego wziasc :W
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....

Syndykat Sępów Krakowskich
Awatar użytkownika
Para
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: najlepszy
Numer Gadu-gadu: 1559591
Kontakt:

Re: poszeżenia>>>

Post autor: Para »

Druan poszukaj na forum bylo sporo razy :W
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4
Obrazek
NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Awatar użytkownika
xtrack
Uzalezniony
Posiadany PUG: 1.9 GTI
Kontakt:

Post autor: xtrack »

bez ciecia?????zapomnij o takiej opcji,ten zabieg nie jest dla leniwych

a ty chyba jestes taki bo nawet nie potrafisz cofnac sie do starszych stron forum,wczesniej sam wygenerowales ten temat,straznie slabo u ciebie z pamiecia albo udajesz ze nic nie wiesz
http://forum.peugeot205.pl/viewtopic.php?f=6&t=13892
Awatar użytkownika
druan
Maniak

z tego co wiem to był temat ale było o cieciu blachy z tyłu a sa osoby co nie cieły blachy tylko z plastikami kombinowały!!!!!nie jestm leniwy tylko jak sie mieszka w bloku i niema sie narzedzi to sie niedziw !!!!ostatnio wymieniałem wykładzine pod blokiem to po chwili była u mnie policja>>>>>>wiec niemów o leniwych bo choć niemam garażu miejsca narzedzi to staram sie coś działać pod blokiem bez prądu i bez niczego i wokuł whuj innych aut że nawet pożadnie drzwi nieotworzysz!!!!! :(
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....

Awatar użytkownika
minta
Maniak
Posiadany PUG: 406 kombi 2,0 HDi 110 KM i znów 205 FOREVER 1,9 d.... siostry hihi
Numer Gadu-gadu: 691088

Post autor: minta »

Nie zrobisz nic bez cięcia blachy,
Adik w warsztacie z narzędziami montował to dobrych parę godzin.

Wyjedzie na to, że czepiamy się. Zainstaluj sobie przeglądarkę internetową z możliwością sprawdzania pisowni bo gdy w jednym poście jest osiem ortów i nie wiem już ile literówek to zdania tracą sens. :W
green sprzedany, cabrio sprzedany - oba zostały w KLUBIE

http://www.minta.peugeot205.pl - moja nowa miłość
Awatar użytkownika
druan
Maniak

a ja wiem że w klubie sa osoby co nie cieły blachy i mają pomontowane!!!!!!! 8)7 wystarczyło tylko pokombinować z plastikami!!!!

Awatar użytkownika
Heler
Junior
Posiadany PUG: Inny, Seat Cordoba
Numer Gadu-gadu: 975861

Post autor: Heler »

No wlasnie :) Koledzy i kolezanki opowiadaja bzdury :P wcale nie trzeba ciac blachy. Wystarczy odpowiednio przyciac poszerzenia, potem wiertarka i nity ;) na koniec szpachlowanie, podklad i malowanie. Jestem wlasnie w trakcie takiej zabawy i jak kiedys uda mi sie skonczyc to wrzuce fotki :)
P.S Chyba kolega o nicku martinop mial w swoim XS tak zrobione poszerzenia i gdzies jest jego temat o tym jak to robil.
Przesiadka do wiekszego i rodzinnego...ale juz sobie obiecalem powrot do 205, tym razem tylko w wersji GTI :D
Awatar użytkownika
druan
Maniak

dzieki za wsparcie kolego(HELER) wiedziałem że sie da :) jak tylko bedziesz miał foty to ślij pozdrowionka

ODPOWIEDZ