radio a stacyjka

Tutaj możecie rozmawiać o wszystkim co jest związane z różnego rodzaju przeróbkami auta.
Awatar użytkownika
RaveMan
Junior
Posiadany PUG: Sacre Numero 1.4, 1995
Numer Gadu-gadu: 4047375
Kontakt:

radio a stacyjka

Post autor: RaveMan »

Mam taki sobie problemik. Moze najpierw pytanko moze dosc prozaiczne ale coz. Czy w 205 radia byly montowane pod stacyjke? znaczy czy aby radio moglo grac musi byc przekrecony kluczyk? Ostatnio kupilem sobie radio - szuflade a podlaczylem je sobi tak jak poprzednie znaczy ze rtadio gra nawet bez gluczyka. Jak podlaczyc radio do instalacji aby gralo dopiero po przekreceniu kluczyka? mam dosc ciaglego wyciagania i wciskania tego radia. Thanx za pomoc
Peugeot 205 1,4 kat. Sacre Numero
BubuPN

Post autor: BubuPN »

to trzeba było kupić radio z półkieszenią i żeby zdejmowany panel miało :mrgreen: dosyć to będziesz miał jak będziesz sobie chciał radia posłuchać np. na parkingu czy w innym miejscu czekając na kogoś i będziesz musiał to robić na odpalonym silniku :wink: można bez problemu zmienić żeby szło przez stacyjkę wystarczy podjechać chociażby do Norauto i tam to zrobią chociaż wygodniejsza jest opcja żeby stacyjka była ominięta, a w 205 radia chyba pod stacyjkę nie były montowane, ja przy moim 205 miałem od samego początku stacyjkę ominiętą i radio raczej w nim nie jeździło z poprzednim właścicielem gdyż nawet kostki były jakieś z epoki kamienia łupanego :mrgreen:
Dragon

Post autor: Dragon »

nie wiem jakie masz radio ale ja mam zamontowane sony i od poczatku byla orginalna instalacjai nie mialem nic polaczone ze stacyjka, autko z 86, taka przestroga - jak masz radio wiekszej mocy kable seryjne nie wyrabiaja i radyjko przygasa wiec przy zmianie instalacji zmien kable :P
ODPOWIEDZ