radio a stacyjka
- RaveMan
- Junior
- Posiadany PUG: Sacre Numero 1.4, 1995
- Numer Gadu-gadu: 4047375
- Kontakt:
radio a stacyjka
Mam taki sobie problemik. Moze najpierw pytanko moze dosc prozaiczne ale coz. Czy w 205 radia byly montowane pod stacyjke? znaczy czy aby radio moglo grac musi byc przekrecony kluczyk? Ostatnio kupilem sobie radio - szuflade a podlaczylem je sobi tak jak poprzednie znaczy ze rtadio gra nawet bez gluczyka. Jak podlaczyc radio do instalacji aby gralo dopiero po przekreceniu kluczyka? mam dosc ciaglego wyciagania i wciskania tego radia. Thanx za pomoc
Peugeot 205 1,4 kat. Sacre Numero
to trzeba było kupić radio z półkieszenią i żeby zdejmowany panel miało
dosyć to będziesz miał jak będziesz sobie chciał radia posłuchać np. na parkingu czy w innym miejscu czekając na kogoś i będziesz musiał to robić na odpalonym silniku
można bez problemu zmienić żeby szło przez stacyjkę wystarczy podjechać chociażby do Norauto i tam to zrobią chociaż wygodniejsza jest opcja żeby stacyjka była ominięta, a w 205 radia chyba pod stacyjkę nie były montowane, ja przy moim 205 miałem od samego początku stacyjkę ominiętą i radio raczej w nim nie jeździło z poprzednim właścicielem gdyż nawet kostki były jakieś z epoki kamienia łupanego