W sobote wywalam plastiki(te koło wlewu paliwa) i zaszpachlowywuje je bo doszedlem do wniosku z tatą ze one i tak same odlatują(jednego juz nie mam bo mama zgubila bo samo odpadlo) a tak bede mial z glowy te plastiki i przy okazji pede mial plasciutkie i jus bedzie jakis maly styling mojego puga i jak tata pojedzie na przegląd to przerabiam tlumik bedzie grał eleganckim basem
Ja tego nigdy nie wywale. To jest znak charakterystyczny 205 tki
A jeszcze ten piękny napis GTI 1.9
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Para... pisze:Ja tego nigdy nie wywale. To jest znak charakterystyczny 205 tki
A jeszcze ten piękny napis GTI 1.9
tak jak ktos ma GTI to ma te plasiki plaskie i z pięknym napisem GTI, ale moje mnie tylko denerwują i odlatują wiec je zdejme wiem ze to znak , ale co zrobic lapiej sam zdjęc niz mialbym gdzies zgubic po drodze
Moja metoda na odpadajace plastiki jest nastepujaca. Wylamalem koleczki plastikowe, w ich miejsce wtopiona na goraco srubka i zalana klejem, a nastepnie nakretka od srodka. Nie ma prawa sie oderwac:)
hehe tak sie zaczyna. Później Ryba pójdzie dalej. I zaszpachluje: klamki, tylną klape zaspawa będzie gładki jak pupencja niemowlęcia
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU