zaraz znowu bedzie, "no ale gdyby to byla benzyna" =]moralez pisze:jakkolwiek ten pug jest do niczego jak piszesz, to i tak spokojnie "robilby cie"Piweł pisze:Wszystko bomba, tylko przy jakości wykonania wszystkiego pod maską, ten kolektor wydechowy to jakiś mega drut
Poza tym 230 KM na tej turbinie w 2,2l też jakoś nie poraża. Jednak dobre silniki turbo w Pugach skończyły się na 2,0T16
Pozdr
Piweł
205 HDI 2.2l 16V [FOTO]
- cheatoss
- Maniak
- Numer Gadu-gadu: 0
sprzedany
- Dżon Dobra Nadzieja
- Uzalezniony
No tak, sorry chłopaki Jestem straszny, a i mój samochód jest w ogóle do niczego, bo ja swoim 205 nie mogę pociągnąć pełnej 16-tonowej betoniarki. Nie przyjmą mnie też do klubu emerytowanych-jednorękich-kierowców-ciężarówek, bo nie mam 400 Nm i nigdy nie będę mógł wyprzedzać od 30km/h na piątce .cheatoss pisze:zaraz znowu bedzie, "no ale gdyby to byla benzyna" =]moralez pisze:jakkolwiek ten pug jest do niczego jak piszesz, to i tak spokojnie "robilby cie"Piweł pisze:Wszystko bomba, tylko przy jakości wykonania wszystkiego pod maską, ten kolektor wydechowy to jakiś mega drut
Poza tym 230 KM na tej turbinie w 2,2l też jakoś nie poraża. Jednak dobre silniki turbo w Pugach skończyły się na 2,0T16
Pozdr
Piweł
Właściwie w ramach komisyjnej kary przytrzasnę sobie paluchy drzwiami, tylko najpierw pójdę spalić moje Mi16 - niestety muszę użyć benzyny (tfu, tfu paskudztwo), bo ON może być za mało lotny w tej temperaturze. Ajajajaj...
Pozdr
Piweł
PS. O tym "kto kogo by robił" pogadamy jak kiedyś będę miał jeszcze chęci i kilka- bądź kilkanaście wolnych tysięcy PLNów, które właściciel tego cuda musiał wydać, żeby otrzymać te efekty
Ex 205 GTi...
- cheatoss
- Maniak
Piweł pisze: No tak, sorry chłopaki Jestem straszny, a i mój samochód jest w ogóle do niczego, bo ja swoim 205 nie mogę pociągnąć pełnej 16-tonowej betoniarki. Nie przyjmą mnie też do klubu emerytowanych-jednorękich-kierowców-ciężarówek, bo nie mam 400 Nm i nigdy nie będę mógł wyprzedzać od 30km/h na piątce .
Właściwie w ramach komisyjnej kary przytrzasnę sobie paluchy drzwiami, tylko najpierw pójdę spalić moje Mi16 - niestety muszę użyć benzyny (tfu, tfu paskudztwo), bo ON może być za mało lotny w tej temperaturze. Ajajajaj...
sprzedany
- Lord Devil
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 CTi i 205 GTi Griffe
- Numer Gadu-gadu: 6446898
- Kontakt:
- Dżon Dobra Nadzieja
- Uzalezniony
koło se lepiej wyprostuj ... bo wygląda jakby sie 205 miała rozkraczyć ... strach wyprzedzaćLord Devil pisze:Bravo Piweł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przynajmniej Ty rozumiesz że benzyna to benzyna a nie jaieś ON czy jeszcze lepiej LPG. Twój Pug jest Gittara a reszta zadrości. Oglądać obrazki i sie wypowiadać każdy może, ale jak narazie tylko ty masz wymiatacza, który lata. BRAVO BRAVO-Wielkie pozdro.