Do osób, które byłyby zainteresowane lotką GTi - czy wystarczy, że będzie mocowana do klapy za pomocą kleju (np. do szyb) czy koniecznie musi być przykręcana. Jej budowa jej skomplikowana, jest pełna w środku, dlatego łatwiej i taniej zrobić tylko przyklejaną. Czekam na opinie.
To będzie sama dokładka. Problem z tym zderzakiem jest taki, że wnęki halogenów nie są równoległe, dlatego powoduje to skomplikowanie formy. Jedną formę do zderzaka już zrobiłem, ale efekt jest jak dla mnie nie zadawalający i będę robił kolejną formę. Podejrzewam, że gdyby zderzak był łatwiejszy do odbicia to na zagranicznych sklepach już dawno byłby dostępny ( chyba że się mylę i gdzieś do dostania jest).
Na 99% będę robił kolejną formę tego zderzaka, na razie dopracowuję maskę i robię formę lotki tył. Relacje z postępów prac będę tutaj umieszczał. Jeśli ktoś ma więcej pytań to można dzwonić lub pisać PW i pytać.
Ja także jestem chętny na taka loteczke cena wcale nie wygórowana. Powiedz mi czy trzeba ja malować czy wystarczy ze juz jest taka czarna .... jak to sie prezentuje?
Czarną zostaw, ja u siebie w niebieskim mam czarną i fajnie wygląda poza tym one chyba w ogóle nie były malowane na inne kolory a okólnie to według uznania
W najbliższym czasie zrobię dokładne foto jak to wygląda i jak komponuje się z klapą. Lotka jest czarna, ewentualnie można ją psiknąć czarnym matem w sprayu, choć niekoniecznie.