Co o tym sadzicie?

Tutaj możecie rozmawiać o wszystkim co jest związane z różnego rodzaju przeróbkami auta.
Awatar użytkownika
Pieraś
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: sprzedany
Numer Gadu-gadu: 696324

Post autor: Pieraś »

anyway wciaz czekam na sciezke dzwiekowa
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA

Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Buben
Nowicjusz
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: Buben »

Heler pisze:Kolego a po cholere Ci taki wiejski samochod w avatarze? I powiedz mi co w tym tlumiku jest wiejskiego, bo ja nic takiego nie zauwazylem?
awatar to awatar :) nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, tak mi sie wydawało, a poza tym to nie jest wieśniacki... :) chciałbym żebyś umiał sam go zrobić :)

każdy z was lubi ostry dźwięk basowego tłumika przy silniku 1.1? :)
+ Peugeot 205 Junior 1.0 + http://www.Buben.205.pl + MooonnSSta!? :O
Awatar użytkownika
Heler
Junior
Posiadany PUG: Inny, Seat Cordoba
Numer Gadu-gadu: 975861

Post autor: Heler »

A kto Ci powiedzial ze on jest ostry? Napisalem ze basowy ale nie ostry i napewno nie glosny :W
Przesiadka do wiekszego i rodzinnego...ale juz sobie obiecalem powrot do 205, tym razem tylko w wersji GTI :D
Awatar użytkownika
_GTI_
Nowicjusz
Posiadany PUG: GTI
Numer Gadu-gadu: 0

Re: Co o tym sadzicie?

Post autor: _GTI_ »

Niedlugo bede musial wymienic tlumik koncowy w moim GTI i zastanawiam sie czy moze warto kupic zamiast serii taki wynalazek z nierdzewki o ktorym tu mowa czyli tlumik typu MUGEN.
Mial ktos taki tlumiczek w swoim GTI?
Przedewszystkim interesuje mnie kwestia glosnosci (zeby nie byl za glosny), montazu (zeby nie trzeba bylo wycinac dokladki zderzaka).
Moze ktos poleci konkretny model sprawdzony juz w 205?
ODPOWIEDZ