Bilstein B6
- stef
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205mi16
- Numer Gadu-gadu: 4896812
- Kontakt:
Re: Bilstein B6
www.mts24.com
Sprzedawca polecany przez wiele osob ...
wg. mnie kontakt raczej slaby i sporo trzeba czekac
Sprzedawca polecany przez wiele osob ...
wg. mnie kontakt raczej slaby i sporo trzeba czekac
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
albo zamiast tego po prostu rozpórkę można założyć...xtrack pisze:przed zaozeniem jakiegokolwiek sportowego zawieszenia warto pomyslec o wzomocnieniu kielichow w budzie ,bardzo szybko przepycha,u mnie wystarczylo 2 tys km.racjonalnym rozwiazaniem jest tesh obspawanie budy w newralgicznych miejscach (słupek drzwi na gorze i dole)
lepiej zapobiegac niz leczyc
bilstein jest fajny i fajnie też kosztuje
a ta kayaba agx to w dobrej cenie jest i z regulacją
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
- xtrack
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 1.9 GTI
- Kontakt:
Drogi Sebku.
Element, który załączony jest na fotografii należy wspawać w kielich, dopiero po tym zabiegu zakładana jest rozpórka. Niestety sama rozpórka nie wystarczy, wiem to ze swojego doświadczenia. Dla rozwiania Twoich wątpliwości mam zdrową budę po 92r, nie jakiegoś sztrucla a i tak przepchało kielichy. Tak, że twoje rozumowanie jest jak najbardziej błędne.
Element, który załączony jest na fotografii należy wspawać w kielich, dopiero po tym zabiegu zakładana jest rozpórka. Niestety sama rozpórka nie wystarczy, wiem to ze swojego doświadczenia. Dla rozwiania Twoich wątpliwości mam zdrową budę po 92r, nie jakiegoś sztrucla a i tak przepchało kielichy. Tak, że twoje rozumowanie jest jak najbardziej błędne.
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
no chyba że takie buty (nie widać że to jest wspawane)
do sportu w takim bądź razie jak najbardziej wskazane no i nie tylko
do sportu w takim bądź razie jak najbardziej wskazane no i nie tylko
Audi A4 Avant
Honda CBF
Honda CBF
- Lord Devil
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 CTi i 205 GTi Griffe
- Numer Gadu-gadu: 6446898
- Kontakt:
Xtrack ma rację. Nie jedną widziałem 205 w której były odbite sztyce amorów na przedniej masce.
Car Valeting, Car Detailing.
- kubas
- Maniak
- Posiadany PUG: rallye
- Numer Gadu-gadu: 0
przeciez bill nie ma zadnej regulacji Ja sobie odkladam na kyb bo cena b6 jest okrutnaaaaaaaaaaaxtrack pisze:(jeden mały srubokrecik i po sprawie,a nie tak jak w przypadku b6 trzeba wlazic pod auto)[/color][/url]
- xtrack
- Uzalezniony
- Kontakt:
dzieki za sprostowanie kubas,
z bilsteinem i jego ustawieniem jest jeszcze gorzej,bo indywidualnie,w garazowym zaciszu nie da sie tego zrobic.aby ustawic charakterystyke amortyzatora firmy bilstein nalezy go odeslac do servisu i słono zaplacic za wprowadzone modyfikacje......ale jest to mozliwe
z bilsteinem i jego ustawieniem jest jeszcze gorzej,bo indywidualnie,w garazowym zaciszu nie da sie tego zrobic.aby ustawic charakterystyke amortyzatora firmy bilstein nalezy go odeslac do servisu i słono zaplacic za wprowadzone modyfikacje......ale jest to mozliwe
- kubas
- Maniak
- Posiadany PUG: rallye
Wielki plus bilsteina to to ze mozna go regenerowac az sie nie polamie/skrzywi i to za okolo 150 zl/szt
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
xtrack pisze:Drogi Sebku.
Gdzie mozna dostac takie wzmocnienie ?
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
bunioo może wyspawać...Para pisze:xtrack pisze:Drogi Sebku.
Gdzie mozna dostac takie wzmocnienie ?
Audi A4 Avant
Honda CBF
Honda CBF
- kubagti
- Junior
- Posiadany PUG: GTI 1.6 i 1.9
- Numer Gadu-gadu: 2332343
Wiecie co ja wam chyle pokłony iz jesteście wstanie pojechać lepiej niz wam nie stacza renomowanego zawiasu zapraszam do torunia włocławka bydgoszczy wyjmiecie pewnie klasy
i bedziecie wysoko w generalce:)
- sekator
- Maniak
- Posiadany PUG: RADON Jelous, 1,9gti, Cupra Ateca, KIA Sorento'15 .. dosłownie "było" 1,3rallye :-(
- Kontakt:
kubagti pisze:Wiecie co ja wam chyle pokłony iz jesteście wstanie pojechać lepiej niz wam nie stacza renomowanego zawiasu zapraszam do torunia włocławka bydgoszczy wyjmiecie pewnie klasy
nie bardzo załapałem o co Ci chodzi ale byłem kiedyś w Toruniu i na serii byłem trzeci w klasie i pewnie gdybym pojechał tam teraz to czy na serii czy na bilsteinie mógłbym pewnie walczyć o pierwszą dyszkę w generalce
http://www.mplenergy.pl/ - akumulatory przemysłowe VRLA: AGM, żelowe oraz źródła energii odnawialnej
- xtrack
- Uzalezniony
- Kontakt:
kubagti pisze:Wiecie co ja wam chyle pokłony iz jesteście wstanie pojechać lepiej niz wam nie stacza renomowanego zawiasu zapraszam do torunia włocławka bydgoszczy wyjmiecie pewnie klasy
nie wiem do czego ta aluzja,ten temat postu nie jest o tym kto lepiej szybciej gorzej czy wolniej...tylko o tym jak przygotowac bude pod twardy zawias........mozesz mi wierzyc,ze ludzie ktorzy naprawde zapiedrdalaja i maja wypasione sprzety nie wchodza w takie dyskusje o dupie maryny,dlatego ze sa skupieni na tym czego jeszcze nie potrafia.......i taka gadka typu "przyjedzcie,bedziecie wysoko",itp jest troche zuchwala......i lepiej tak nigdy nie mowc bo mozna wyjsc na totalnego pacana.chyba ze na nazwisko masz Sołowow to wtedy ja bede chylil tobie poklony,a jak jeszcze dasz mi siasc na prawy w 207 s2000 to co wieczor bede sie modlil na kolanach do twojego zdjecia
- buniooo
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 Mi16, DS3
- Kontakt:
Tak sie składa ze został mi ostatni komplet wzmocnien na kielichy
wiecej na: http://forum.peugeot205.pl/viewtopic.php?f=2&t=15013
wiecej na: http://forum.peugeot205.pl/viewtopic.php?f=2&t=15013