Ja ich znam, ale...
Niebieski jest tak dojebany ze sie w pale nie miesci, poprzedni wlasciciel troche dbal, ale terazniejszy to poprostu auto zanidbuje.
Zolty... juz go nie ma od dawna, bo przyjebal w ciezarowke :/
Dzisiaj w Katowicach śmignęła mi ciemno-fioletowa 205 xrd chyba rejestracja SK cośtam. Ładne auto i jakiś młody koleś nią jechał. Ktoś zna?
O granatowej 205 z przyciemnianymi szybami i światłami, z rozwalonym przodem bez grila i dużym auspuffem nie wspominam
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
już tak robiliśmy. Raz ulotkę odebrała babcia, drugi raz rozpłynęła się na deszczu zanim ktokolwiek ją odczytał, za trzecim cham nas zignorował, innym razem zabrakło ulotek ... itd Chyba będzie trzeba rzucać się pod 205 na drodze żeby zatrzymać kierowce i zaprosić go na stronę czy zlot, sam nie wiem
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
no ja też roznosiłem i kapa - może jestesmy zbytnio nahalni kto to wie - ale ostatnio jechał jakiś człek 205 green - dodalem gazu wyprzedzilem go i az sie przestraszylem - dres jakich mało no i gęba parszywa takze dobrze ze mu drogi nie zajechalem
ja tak samo jak bubu wtedy jeszcze nie było żadnych ulotek :> i stara strona
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
no i mamy poszukiwanych kolegów w klubie sami trafili czy ktos im dał namiary ??
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria