Aksesoria tuningowe do p205

Tutaj możecie rozmawiać o wszystkim co jest związane z różnego rodzaju przeróbkami auta.
BubuPN

Post autor: BubuPN »

buhahaha, sam Trojanowski by się nie powstydził takiego scenariusza :mrgreen: a tak na serio to w sumie śmiejemy się z maluchów, a brytole robią je na potwory, wystarczy wspomnieć chociażby o krótkim filmiku gdzie maluch bez problemu wyprzedza 911 na 1/4 mili :mrgreen:
Awatar użytkownika
Pieraś
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: sprzedany
Numer Gadu-gadu: 696324

Post autor: Pieraś »

cheatoss pisze:
baberek pisze:
Ninja pisze: Wielu posiadaczy maluchow, duzych fiatow i polonezow obwieszonych plastikiem, z kazdym innym kolpakiem na kole i wielkim platowcem na dachu tlumaczylo to sobie tak samo :lol: :lol: :lol:
Dokladnie, swiete slowa :!:

Pewne akcesoria (mam na mysli wlasnie lexusy) poczatkowa wywoluja wilka euforie wsrod "tuningowcow". Staja sie bardzo modne. Ale jak widzisz cos w co drugim stuningowanym aucie to staje sie to poprostu nudne - a przeciez tuning (stylistyczny) ma byc forma odmiennosci i woroznienia sie z tlumu - zakladajac lampy, ktore sa juz bardziej popularne od koszulek z napisem HWDP ;) przestajez byc oryginalny, a to kluci sie z idea stylingu :D
Takie jest moje zdanie
mozemy przejsc w skrajnosci... chce byc orginalny to sobie odleje felgi z aluminium w piwnicy, bo przeciez nie zaloze takich jak maja inni... no chyba ze niektore firmy wypuszczaja na rynek nowy model sztuk 4 =]
wszyscy obnizaja auta, to ja sobie 7 cm dam do gory, to bedzie wypas =] bedzie takie inne...

wedlug mnie podstawa jest zeby TWOJE auto podobalo sie TOBIE... moze w innym swiecie zyje =] nie robie swojego auta dla sasiadow.

pzdr
Cheatoss NIC DODAC NIC UJAC - MASZ RACJE. mnie te lampy sie osobiscie podobaja
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA

Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Awatar użytkownika
Para
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: najlepszy
Numer Gadu-gadu: 1559591
Kontakt:

Post autor: Para »

grill Gutmanna

Obrazek
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4