Zabudowa Car Audio 205

Tutaj możecie rozmawiać o wszystkim co jest związane z różnego rodzaju przeróbkami auta.
Awatar użytkownika
deejay
Uzalezniony
Posiadany PUG: 1,6 GTI
Numer Gadu-gadu: 3788033
Kontakt:

Post autor: deejay »

no to pojechałeś z fiestą...
PEUGEOT 205 1.6 GTI
Obrazek
Awatar użytkownika
JoT_JoT
Moderator
Posiadany PUG: był 205 Junior Exlusive Obecnie Saxo
Numer Gadu-gadu: 3288286

Post autor: JoT_JoT »

Mnie tam się osobiście nie podoba zabudowa tej fiesty ale to mój gust. Jak dla mnie pomieszanie srebrno seledynowego auta z czerwoną zabudową to jak kolorowa zabawka dla dziecka. Co do tego jak to gra to trzeba usłyszeć :). Ale mnie by było szkoda bagażnika :d.
P.S. Mieliśmy to opisywać własne propozycje audio a nie krytykować kogoś :D. U mnie nazbyt ciekawie to ono nie wygląda mianowicei zwykła tuba w bagażniku z jeden strony żeby pozostała cześć bagażnika była wolna na ewentualne pakunki. W autko głośniki Boschmanna w drzwiach na zwrotnicach i z gwizdkami Całośc zasilana z Pioneerka I gra wystarczająco. Nad rozbudową sie jeszce pomysli bo brakuje mi wzmacniacza chociaz radyjko ma niezły POWER Pozdro
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...

[url=http://JoT_JoT.205.pl/]www.JoT_JoT.205.pl[/url]
BubuPN

Post autor: BubuPN »

u mnie na razie skromnie - radio JVC (z puga), piec Blaupunkta (też jeszcze z puga), głośniki w drzwiach Pyle, sub MacAudio również z puga :) poprzedni właściciel zostawił mi wyczesane kable więc jeśli chodzi o bagażnik to będę mógł poszaleć, a jest na czym :mrgreen: kabelek od prądu ma średnicę 35mm i podwójny ekran :mrgreen: tak więc myślę, że do wiosny bagażnik przejdzie gruntowną przebudowę - trzeba zrobić skrzynię, wyrównać podłogę i jakoś sensownie ulokować wzmacniacz :roll: Jot_Jot tak z ciekawości to czy gwizdki Boschmanna jeszcze Ci nie harczą? U mnie w Pugu po paru miesiącach zaczeły niemiłosiernie skrzeczeć - odgłos prawie taki jak modem łączący się z siecią i jestem ciekaw czy to tylko jak zwykle ja trafiłem na felerny zestaw czy wszystkie tak mają
Ramzes

Post autor: Ramzes »

u mnie w takim razie mega mega skromnie :) Z przodu 2 głośniki dwudrożne Pioneera, na tył 2 głośniki Magnata 6x9 i to wszystko podpięte pod radio Panasonica. Jak narazie gra wystarczająco, ale myśle nad zmianą radia na mp3 i jakiś mocniejszych głosnikach...
Awatar użytkownika
JoT_JoT
Moderator

No jak narazie to są w pełni sił i naprawde nie mam co na nie narzekać. Grają czyściutku i Gwizdkowo :D No ale niby wszystko przede mną mam je już pół roku więc chyba będzie OK. Zasilane z samego radia (4x45W MOSFET)

Awatar użytkownika
DJPreZes
Moderator
Posiadany PUG: Roland Garros/307
Numer Gadu-gadu: 2516096

Post autor: DJPreZes »

u mnie w 405 mam z przodu dwa glosniki Boschmanna chyba...w miejsca orginalne, z tylu na polce tez chyba tej firmy troche wieksze i do tego...uwaga...radio na mp3 Firsta ;P A w 205 brak ;P No dobra....z przodu sa glosniki i tyle...wiecej nie ma nic ;P
Peugeot 205 Roland Garros Cabrio
Obrazek
Awatar użytkownika
JoT_JoT
Moderator

A tak przy okazji to w ramach zamieszkiwania dużego miasta nie mając garażu preferuje audio, które nie rzuca się w oczy bo wole je mieć a nie (nie) mieć ładnego :D

Awatar użytkownika
JoT_JoT
Moderator

DjPreZes jak się spisuje radio Firsa?? Czy cieżko mówić o jakim kolwiek spisywaniu się Pozdro

BubuPN

jot_jot pisze:A tak przy okazji to w ramach zamieszkiwania dużego miasta nie mając garażu preferuje audio, które nie rzuca się w oczy bo wole je mieć a nie (nie) mieć ładnego :D
a kto ci będzie do bagażnika zaglądał? fakt, przód trzeba trochę maskować, ale do bagażnika to nawet możesz fontanne wstawić byle by poza półkę nie wystawała :D jak przód nie będzie kusił to i bagażnik przestanie :)
Awatar użytkownika
DJPreZes
Moderator
Posiadany PUG: Roland Garros/307
Numer Gadu-gadu: 2516096

Post autor: DJPreZes »

Co ciekawe radio nawet jest dobre...kosztowalo jakies 169 ;) No i mozna powiedziec, ze...hm...jak na ta cene to super ;) Plyty odtwarza dobrze, mp3 idealnie, duzy bufor, raczej niewielka regulacja...(basy, treble i balans) nie da sie wyregulowac przod-tyl...w porownaniu do poprzedniego "supersprzetu" czyli Daewoo to jest idealne... No i najwieksza wada...wyglad...plastik fantastik.. no ale ta wada jest jednoczesnie zaleta - nikt tego szajsu nei chce ukrasc ;P
Peugeot 205 Roland Garros Cabrio
Obrazek
marian-sps.(stara wieś)

Post autor: marian-sps.(stara wieś) »

jot_jot pisze:Mnie tam się osobiście nie podoba zabudowa tej fiesty ale to mój gust. Jak dla mnie pomieszanie srebrno seledynowego auta z czerwoną zabudową to jak kolorowa zabawka dla dziecka. Co do tego jak to gra to trzeba usłyszeć :). Ale mnie by było szkoda bagażnika :d.
P.S. Mieliśmy to opisywać własne propozycje audio a nie krytykować kogoś :D. U mnie nazbyt ciekawie to ono nie wygląda mianowicei zwykła tuba w bagażniku z jeden strony żeby pozostała cześć bagażnika była wolna na ewentualne pakunki. W autko głośniki Boschmanna w drzwiach na zwrotnicach i z gwizdkami Całośc zasilana z Pioneerka I gra wystarczająco. Nad rozbudową sie jeszce pomysli bo brakuje mi wzmacniacza chociaz radyjko ma niezły POWER Pozdro
co ty wiesz o kolorach bagarznik musi być inny jak kolor auta musi sie wyróżniać jak sie otwoży bagarznik to musi byś efekt a nie normalny szary no i kaj widzałeś seledynowy kolor :shock: co cie pogieło?????? taki sprzęt to dla ciebie rarytas!!!!!!
Awatar użytkownika
TOMBIKE
Uzalezniony
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: TOMBIKE »

Ludzie.... spokój mi tu :evil:
Awatar użytkownika
JoT_JoT
Moderator

Co Ci będe piał że mi się podoba jak mi sie nie podoba zresztą nie tylko mnie. Jak chesz to Ci wyśle fotki z ładną zabudową z imprezy Car Audio to zobaczysz jak wygląda naprawde fajna zabudowa.

BubuPN

marian: no właśnie bagażnik powinien być utrzymany w podobnej lub pasującej do auta kolorystyce i najlepiej jeszcze żeby zabudowa komponowała się z tapicerką wnętrza to samo dotyczy wszelakich reagujących na dźwięk neonów i innych bajerów bo inaczej to jest tak jakbyś pitbullowi założył różowy sweterek
Awatar użytkownika
JoT_JoT
Moderator

Ostatnio zmieniony 19 lut sob, 2005 10:48 am przez JoT_JoT, łącznie zmieniany 2 razy.

ODPOWIEDZ