Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Ale wieś !!!! (pisze oczywiscie o tych dwóch ostatnich zdjeciach na pierwszej stronie !) a co do ankiety to fabryka jest po to żeby ją poprawiać! ja tam wolalbym miec cos innego niz wszyscy!!! (dlatego zapisze sie do fun clubu HONDY civic i napewno bede mial inne!!! )
O taki lifting akurat mi nie chodziło Dylemat polega na wyborze między fabryką a delikatnymi poprawkami.
W moim akurat przypadku jest to tragizm z grubej rury. Mam garrosa na przeznaczonych tylko dla tej wersji obrzydliwych, małych i wąskich alufelgach, do tego również niepowtzarzalne w innych wersjach zielone zderzaki ... kurde, tak strasznie brakuje mi dużych felg a tak bardzo żal mi pozbywać się tych oryginalnych. Tak bardzo chciałbym mieć czarne, bądź pomalowane pod kolor nadwozia zderzaki, a żal mi zamalowywać te. AAAAAAAAAA!!!
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?
e tam - rób jak chcesz, ludzie mają różne poglądy grunt żeby sie tobie podobało. Moim zdaniem wsadzenie wiekszych felg i jakies inne sprawy kosmetyczne wliczając zmiane środka nie są jakimś tuningiem tylko własnie upiększeniem autka- przemyś to
Tuning mojemu pugowi nie grozi. Lifting czyli upiększenie. Problem mam właśnie z tymi felgami. Dowalić mu 15" czy zostać przy orginałach? Doczepić nadkola czy nie? Pomalować zderzaki czy nie? Większość aut wygląda doskonale w stanie fabrycznym, ale niektóre auta lepiej prezentują się po lekkich modyfikacjach.
Roland Garros, to które z tych dwóch?
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...
Iveras - jak dla mnie : TAK, TAK, TAK, Wszystko co zrobisz bedzie dobre nie masz skłonności do przesadzania także jedź po czarne fotele pół skóre A szczerze to dobrze wyglądałby RG w większych felgach no i jakieś dodatkowe nadkola też są dobrą sprawą - malowanie zderzaków TYLKO upiększy POWODZENIA
no pewnie ... felgi wieksze , troche go posadzic i zastanowic sie nad nadkolami od GTI albo od Rallye (jezeli od rallye to oczywiscie pod kolor nadwozia ) i od razu będzie wyglądał inaczej (czytaj ładniej ) ...pozdro