Rychu bez nerwacji, mówisz gostkowi w sklepie do czego potrzebujesz ( on napewno jest kumaty) że do instalacji 12v i dostajesz, tak jak pisze JoT_JoT one są wciskane, co więcej są w różnych kolorach
Rychu widzisz sprzedawca się śmiał bo zapomniałeś dodać ze mają 1,2 W :P:P:P i że potrzebne Ci są to oświetlenia w liczniku a wciśkane dlatego żę mogą chcieć Ci je dawać odrazu z takimi plastikami w które się je własnie wkłąda a one są rózne a Tobie nie potrzebne bo Ty jedynie potrzebuejsz wymienić żarówki
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Hmm to jest chyba ta wieksza żarówka ja mam takie ale do oświetlenia np w lampce u góry na podsufitce czy w postojówkach a w liczniku z tego co pamietam są mniejsze
Mam skany zegarów z Juniora o takie Ci chodzi jak tak to podaj maila potem poszukam i wyśłe ale z tego co pamietam to te moje i wiele innych są gdizęś na stronce umieszczone
Jak coś to mam jeszcze przerobione na niebiesko gdyby ktoś chciał
Jak wstawisz ten obrazek do Worda to wyjdzie ładnie 1:1 drukujesz i naklejasz niestety mam tylko prędkościomierz zegarka nie miałem a skan paliwa gdzieś też kiedyś był na stronie
Mówilem że gdzieś to jest a dokładnei na stronce Pary
A żarówki w liczniku wyglądają coś jak te tylko że tutaj na fotce są one odrazu w obudowie wkręcanej w licznik a kupować można same żaróweczki które się w tą obudowe wciska
48719989.jpg (42.21 KiB) Przejrzano 3698 razy
licznik peugeot czerw.jpg (177.69 KiB) Przejrzano 3702 razy
Rozumiem że chodzi o coś takiego http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=48327628 ?? To są dokładnie takie same (te do deski oczywiście) ??
I może ktoś wie czy te inne, te na 0,6W podejdą pod włącznik awaryjnych przeciwmgielnych i ogrz tylnej szyby??
Peugeot 205 1.4GT LPG
Jeśli bardzo chcesz zobaczyć moje autko to zapraszam na: http://www.Rychu.205.pl
tak to sa takie jak na pierwszych fotografiach ale ich nie polecam szybko wypala sie farba lepiej zastosowac diody A do podświetlenia włączników tez sa te małe żarówki 12v1,2w