co powiecie o takch radiach na cd/mp3

Tutaj możecie rozmawiać o wszystkim co jest związane z różnego rodzaju przeróbkami auta.
Awatar użytkownika
mi
Maniak
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: mi »

BubuPN pisze:
Para pisze:dlaczego jeśli jest ze starszej linii to ma go brac ? z nowej sa jakies gorsze ?
dlatego, że znajomy z serwisu car audio mówił, że te nowe są nieco gorszej jakości, w sensie, że poszli za bardzo na ilość zamiast na jakość, tak samo jak np. tunery w JVC w modelach do 2003 roku były uznawane za jedne z najlepszych, a teraz trzeba do nich kupować wzmacniacze antenowe
sranie w banie - może kenwood troszkę w ilość poszedł, ale przynajmniej w tegorocznej linii prawie wszystkie funkcje da się obsłużyć nie przeczytawszy instrukcji obsługi, jak to niegdyś bywało ;) Porównywanie brzmienia sony i kenwooda raczej nie ma sensu - w takich samych warunkach i na tych samych głośnikach sony NIE MA SZANS
O tunerach JVC sprzed '03 dobrego słowa powiedzieć niestety nie mogę - kd-sh77r (z tunerem HS3, rocznik 2002) było najgorzej odbierającym radiem jakie miałem u siebie w maszynie, może po prostu miałem szczęście z pozostałymi ;) )
invictus

Post autor: invictus »

Msz racje -tuner jest do kitu -sa problemy nawet z przekazaniem sygnalu na koncowke -da sie zlyszec przeklamanie. Natomiast z plytami w tym radyjku problemu nie ma, a kto tak naprawde slucha glosno "radia" liczac na naprawde dobry dzwiek?? Jak jest w miare cicho( <65%) to nie jest tak zle, a cena jest przystepna.
Oczywiscie kenwood jest najlepszy i pozostawia oponentow daleko w tyle, ale cena... :cry:
BubuPN

Post autor: BubuPN »

@mi: no widzisz, a ja miałem KD-SX999R i tuner brzmiał lepiej niż CD, a w obecnym (KD-LH3101R) gubi sygnał tam gdzie poprzednie nie gubiło i brzmi o wiele ciszej i gorzej, znajomy kupił też JVC jeden z topowych modeli zeszłorocznej serii i również musiał zakładać wzmacniacz antenowy bo tuner strajkował
Awatar użytkownika
krzysiek309
Nowicjusz
Numer Gadu-gadu: 0

Sony górą !!!

Post autor: krzysiek309 »

Ja jestem posiadaczem soniawy od 2,5 roku, jak na razie sprawuje się wyśmienicie. Żadnego zacinania, przeskakiwania utworów itp. Wiadomo w aucie jest mnóstwo kurzu a sony sprawuję się bez zarzutu!!!
ODPOWIEDZ