widziałem fotke żółtego puga 205 firmy Neodesing który zamiast tylnej kanapy aż do samego daaachu miał mnóstwo głośników normalnie niewiem jak kierowca to wytrzymywał hehe.
PS. pewnie słucha ICH TROJE
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Ja mam skromnie tylko radio JVC na kasete oczywiście cyfrowe, discmen w schowku podłonczone pod radio, głośniki 4x100w ale to chyba nie są 100w bo przy mocniejszym rozkręceniu to charczą i dwa cykacze kture dobrze grają.Ale będzie lepiej bo narazie brak $$
mój koleszka ma żeby zaoszczędzić kasy to sobie przerobił komputerowy CD-Rom i tak jeździ z nim łee
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
ja na razie skromnie - radyjko JVC z CD (przy czym kompakt muszę reanimować), do tego głosniczki dwudrożne Sony Xplod 25W, niby nic, ale gra całkiem nieźle
u mnie tez bez rewelacji Pioneer KEH 4090 na kasetke, z tyly 2x dwudrozne JVC 80W kazdy a z przodu chyba oryginalne 5-cio watowki. Nie jest rewelacja ale gra calkiem calkiem