zmniana koloru kokpitu
- blaszka
- Peugeot 205 Master
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
jak będzie zmieniona kierownica to i plastiki przy kierownicy beda czarne narazie kierownica jest szara to i plastiki zostawiłem szare Plastiku koło pokręteł nawiewu nie lakierowałem bo w swietle dziennym ni ema róznicy to było robione aparatem cyfrowym z lampą a jak wiadomo cyfrówka kazdy szczegół wychwyci
- JoT_JoT
- Moderator
- Posiadany PUG: był 205 Junior Exlusive Obecnie Saxo
- Numer Gadu-gadu: 3288286
PIT_R pisze:Ja mam jeszcze do pomalowania plastik od regulacji nawiewu, ale musze cos wykombinowac zeby w miare bylo widac oznaczenia wookl pokretel
cheatoss pisze:ja mam u siebie i to i to =] zrobie fotke po ciemku kiedys to wrzuce tutaj...JoT_JoT pisze:No najlepiej okleić ale z tym zawsze jest problem bo się wybiera albo podświetlanie albo zmiana jego koloru ja wybrałem zmiane koloru co by było kompletniea brak podświetlanai hmm i tak wiem już gdzie co jest więc nie ma problemu
po prostu duzo birolu i zaciecia i w koncu fabryczny lakie zmywasz z tego plastiku z regulacja, nie ma juz bialego, niebieskiego (zimny) i czerwonego (cieply) tylko przezroczyste, na to warstwa srebrnego i po ciemku calosc swieci w kolorze zarowek pod spodem, a w dzien sa wyraznie kontury.
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...
[url=http://JoT_JoT.205.pl/]www.JoT_JoT.205.pl[/url]
[url=http://JoT_JoT.205.pl/]www.JoT_JoT.205.pl[/url]
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
ile wydałeś na ta samą okleine?
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
- blaszka
- Peugeot 205 Master
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
okleine kupiłem na allegro lakier nie odpadnie bo to jest specjalny lakier do tworzyw sztucznych zderzaków desek i nic sie nie niszczy i ładnie sie czysci plakiem ale najlepeij matowym półmatowym ja takiego uzywam bo nie lubie jak mi sie cos błyszczy jak psu...Dla mnie ta deska jest rewelacyjna,
Gdzie kupiles te okleine ?
a jeszcze jedno mnie zastanawia, ten lakier nie odpadnie ?
jak by to sie nie niszczylo to sam bym sobie tak zrobil w 309, deska inna ale rozwiazanie podobno (tez taka dwuczesciowa)
okleina kosztowała mnie jakies 20-25zł nie pamietam może nawet mniej
ile wydałeś na ta samą okleine?
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
Ostatni bije na głowe poprzednie!
a swoja droga nie powinienem ogladac takich obrazków bo zaraz siade z pędzlem zaczne swój malować
a swoja droga nie powinienem ogladac takich obrazków bo zaraz siade z pędzlem zaczne swój malować

Audi A4 Avant
Honda CBF
Honda CBF
- Pieraś
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: sprzedany
- Numer Gadu-gadu: 696324
niebieskie cudenko 

Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.