SAXO 1.6 Turbo

Tutaj możecie rozmawiać o wszystkim co jest związane z różnego rodzaju przeróbkami auta.
Awatar użytkownika
blaszka
Peugeot 205 Master
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Post autor: blaszka »

NO CHODZI MI O AUTA MAZDY I TOYOTY TAMTEGO OKRESU A NIE JAKIES MAŁE GÓWIENKA CO TERAZ PRODUKUJA ALE CO TU DUZO MÓWIĆ KAZDA KLASA I ROCZNIKI AUT MAJA SWOJEGO FAWORYTA I NIE MA CO DYSKUTOWAC CO LEPSZE A CO GORSZE JEST DOBRE TAK SAMO JAK 205 ALE Z KWESTIA ZE JEST MNIEJ MIEJSCA W SRODKU NIZ W 205 TO SIE ZGODZE ALE W 205 MAMY ZWYKŁA KARTONOWA TAPICERKE DZWI W SAXO JUZ ŁADNA TAKA GRUBA I TO DLATEGO MIEJSCE SIE ZMNIEJSZYŁO ALE ZA TO JEST CISZEJ
Ostatnio zmieniony 07 wrz śr, 2005 9:15 am przez blaszka, łącznie zmieniany 1 raz.
invictus

Post autor: invictus »

Ja mam gdzies tapicerke -dla mnie najwazniejsze zeby auto sie dobrze prowadzilo i szybko reagowalo
Awatar użytkownika
blaszka
Peugeot 205 Master
Kontakt:

NO TO TEZ JEST WAZNE BO 205 TO BIJE NA GŁOWE SAXO Z PRZYSPIESZENIEM W TEJ SAMEJ GAMIE SILNIKOWEJ OCZYWISCIE
invictus

No mi juz nawet nie o to chodzi tylko o precyzje uk. kierowniczego, samosterownosc itp.
Ostatnio zmieniony 02 wrz pt, 2005 4:44 pm przez invictus, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
blaszka
Peugeot 205 Master
Kontakt:

WIESZ TY MASZ GTI A TO JUZ NEI TO SAMO CO ZWYKŁY JUNIOR A PRZEJEDZ SIE VTS BAJERA
invictus

Mialem diesla wczesniej i jezeli chodzi tylko o samosterownosc to zachowywal sie lepiej od gti...
krzycho

Post autor: krzycho »

a ja tylko chciałem wam pokazać jaki fajny Saxo Turbo co byście się na jego temat wypowiedzieli ...
A rozmowa poszła w maliny...
invictus

Fjany saxo -wrecz wypasiony!! -tylko za duzo ujec banana a za malo licznika :)
Awatar użytkownika
205_Winner
Junior
Kontakt:

Post autor: 205_Winner »

osiagi i mechanika super szkoda wlasnie tylko ze za mało licznika pokazują - co do wygladu zewnetrznego to kaszana jakies takie "kaszalotne"
.:: Winner czyli Zwycięzca ::.

Mój Peugeot 205 Winner
Mój Citroen Saxo
krzycho

już lepiej ;)
a teraz ja dołoże do pieca - z pozycji mechanika to saxo wygląda tak jakby ktoś wziął 205 i kazał zrobić to jeszcze taniej. Ale środek bardziej mi sie podoba...

A tego saxo tu wrzuciłem bo ma ładne osiągi jak na 1.6 Turbo - musieli go ostro podkręcić tylko szkoda że nie ma ani słowa czy seryjny układ korbowy tam sie ostał czy pozamieniali na jakieś kute bajery...
invictus

Jak patrzylem to dmucha do 1,8 Bara a tego seryjne czesci od VTS moga dlugo nie wytrzymac :roll:
krzycho

tyle że to nie jest silnik od VTS-a tylko 1.6 z rodziny XU czyli np.205 1.6 GTi
invictus

:twisted: :mrgreen: :D
Awatar użytkownika
Yahoo
Uzalezniony

Post autor: Yahoo »

:lol: