Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Samer gdzie moge taki kit zdobyc jak ten na gorze? I te "smocze skrzydla"!!! Wyjebiste!!!! Zaloze sobie jeszcze pompo-trombe na silnik i kawalek rynny na tlumik i kazda moja
A tak powaznie to mi przez jakis czas chodzily po glowie "manewry" w stylu zakladanie zderzakow od czegos innego (np. P306), ale dochodze do wniosku ze taniej i estetyczniej bedzie co najwyzej wstawic przedni i tylny spojler od starego dobrego gti. Te seryjne spojlery od "cywilnych" 205 tak srednio mi sie podobaja a taki od gti w nieco obnizonym samochodzie tez jest spoko.
a nawiazujac do poprzednich odpowiedzi to w okresie wakcji czerwiec lipiec jade do francji specjalnie po wszelkiego rodzaju rzeczy do tuningu-tam to autko sie narodzilo i tam kupie porzadny sprzet w porzadnej cenie-wydech poszerzenia felgi...itp
To może złożymy ci zamówienie i nam też coś przywieziesz
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Kaktus pisze:Zonnk - no wlasnie tuning nie nawiazujacy do rajdowego stylu jest ok... ale niestety wiekszosc "tuningowanych" samochodow jezdzacych po polskich drogach jest robionych "na rajdowo/wyscigowo" i wyglada o kiepsko...
Ja tuning uznaje, ale tylko w dobrym smaku... nie lubie z auka robic "wiochy" itp... co mozna niestety nie raz spotkac, nie podoba mi sie tani tuning, nie podoba mi sie szpachlowanie wszystkiego itp.
Uwazam ze wszystko jest dla ludzi ale z umiarem...
Ostatnio widzialem Tigre 1,1 ze spoilerem niczym z DTM - i jak to ma fajnie wygladac?!?
z Ciekawostek...
dimma podejmuje sie robic 206wrc, na podwoziu coswortha i z jego napedami...wyglada identycznie jak wrc...odtworza nawet malowanie i klatke...
jak dla mnie bomba!
Mav309 pisze:z Ciekawostek...
dimma podejmuje sie robic 206wrc, na podwoziu coswortha i z jego napedami...wyglada identycznie jak wrc...odtworza nawet malowanie i klatke...
jak dla mnie bomba!
Mav309 pisze:z Ciekawostek...
jak dla mnie bomba!
lepiej nie mow ceny bo nam sie przykro zrobi
no dobra...nie powiem..
BTW, kiedys dobrze sie kumplowalem z chlopakami z Neodesign...
Mowili ze przygotowanie sideskirtow razem z progami i spoilerami jednostkowo to ok 25 tys pln...
mozna by z nimi pogadac sensownie, jesli bysmy zamowili 10 sztuk...
no i kto odda im puga na miesiac na pomiary itp. Ma zestaw zrobiony po kosztach (czyli okolo 1000zl). Warunek - samochod nie moze byc bity...
Fajnie to brzmi. Ale myśle że ciężko by było znaleść te 10 osób. A może sie myle...
Chętny to moze ja bym był.....ale skąd Ja mam wytrzasnąc taką fure kasy (jak na mnie) tyle siana piechotą nie chodzi.....jak zaczne zarazbiac jakąs w miare normalna kase to wtedy moge pomyslec ale teraz....szkoda gadać