Jaki silnik ma ten pug?
- DJPreZes
- Moderator
- Posiadany PUG: Roland Garros/307
- Numer Gadu-gadu: 2516096
Heh... Ja jechalem kiedys zawalony w 4 osoby + pelny bagaznik (stare amorki, obudowa od kompa model gigant, skrzynia piwa, skrzynie pustych butelek po piwie) pod gorke i mialem 140, a miejsca pod prawa noga jeszcze duzo. Jakbym jechal sam z gorki to bym juz pewnie nie pisal tutaj tylko ogladal pugi gdzies z gory
Peugeot 205 Roland Garros Cabrio
Widze ze rozwinela sie dyskusja
OZzi niech Ci sie dalej wydaje bo na gazie napewno tyle nie wycisniesz
Nie potrzebuje przestawiac licznika aby taka fotke zrobic
Skoro dla Puga 190km to taka niebezpieczna predkosc to czemu fabryczne 1,9 GTI pociska 210?
Mi 16 z silnikiem z 309 na drodze Wroclaw/Swidnica spokojnie tyle smigal
Bo przez te 5 minut dluzej droga Ci sie skonczy
OZzi pisze:a mnie sie wydaje ze zle komus licznik chodzi albo jak ja ustawie sobie licznik od 40km ;] to tez pojade 180 moze i wiecej braknie mi skali..
Skoro dla Puga 190km to taka niebezpieczna predkosc to czemu fabryczne 1,9 GTI pociska 210?
inveras pisze:ale co mają umiejętności kierowcy do rozpędzenia auta do prędkości maksymalnej, pytam? Przecież słowem nie wspomniałem o przyspieszeniu. Jak wrzucisz 5 bieg przy 60 i będziesz się rozpędzać 5 minut dłużej niż jakbyś wrzucił 5 przy 120 to i tak dojedziesz do tej samej prędkości maks. No chyba, że Vmax zależy od fryzury i gustu kierowcy :>
Bo przez te 5 minut dluzej droga Ci sie skonczy
Ostatnio zmieniony 04 maja czw, 2006 11:36 pm przez Pit123, łącznie zmieniany 3 razy.
- OZzi
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Hmmm...Moze na gazie nie pojade, a na benzynie nie probowalem jeszcze ile pojedzie bo szkoda wahy ehhe...w dodatku jak taka droga jest...Pit123 pisze:Widze ze rozwinela sie dyskusja
OZzi pisze:a mnie sie wydaje ze zle komus licznik chodzi albo jak ja ustawie sobie licznik od 40km ;] to tez pojade 180 moze i wiecej braknie mi skali..
No tak ale 1.9, to nie 1.1
Szkoda wahy?...czego nie robi sie dla dobrej zabawyOZzi pisze:Hmmm...Moze na gazie nie pojade, a na benzynie nie probowalem jeszcze ile pojedzie bo szkoda wahy ehhe...w dodatku jak taka droga jest...
No tak ale 1.9, to nie 1.1
No tak ale 1.9, to nie 1.1...wlasnie na te 30km wiecej potrzebna jest ta moc ktora posiada 1,9
- minta
- Maniak
- Posiadany PUG: 406 kombi 2,0 HDi 110 KM i znów 205 FOREVER 1,9 d.... siostry hihi
- Numer Gadu-gadu: 691088
Minta też wczoraj zaszalała model ten sam co Pita123 new look 1,1 benzyna, może jednak jest coś w tych silnikach - nawet mi udało się go rozbujać do tej prędkości... poszedłby więcej, tylko musiałam zaczynać hamować [TIR ]
- Załączniki
-
- Zdjęcie45.jpg (28.02 KiB) Przejrzano 4126 razy
green sprzedany, cabrio sprzedany - oba zostały w KLUBIE
http://www.minta.peugeot205.pl - moja nowa miłość
http://www.minta.peugeot205.pl - moja nowa miłość
- Dżon Dobra Nadzieja
- Uzalezniony
-
- Nowicjusz