czy to ma sens??

Tutaj możecie rozmawiać o wszystkim co jest związane z różnego rodzaju przeróbkami auta.
BubuPN

czy to ma sens??

Post autor: BubuPN »

jestem w trakcie zabaw z przeróbkami natury karoseryjnej i zastanawiam się czy warto robić bad look czy lepiej kupić brewki?? co o tym sądzicie?
WINKiel
Uzalezniony
Posiadany PUG: 205GTI -> 306S16 -> 406coupeV6
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: WINKiel »

moim zdaniem brewki są kiczowate, ale z bad-lookiem też łatwo zepsuć sprawe - dobrze zaplanuj linie, żeby nie wyszedł ala wiejsko tuningowa taśma izolacyjna na lampach w niektórych maluchach :) aha, miej na uwadze że źle zrobiony bad look będzie Ci klosze zbijał..ja jeśli bym robił to chyba taki zespolony z przednią atrapą.
Awatar użytkownika
baberek
Junior
Posiadany PUG: 205 GTi XU9JAZ
Kontakt:

Post autor: baberek »

W 205-tkach bad look nie wyglada najlepiej... a biorac pod uwage profil maski to cale dospawane sciecie ma tendencje do lekkiego zaokraglania sie od przodu.
Zamiast tego zrob sobie grila bez znaczka (a'la VW) - wyglada to naprawde niezle.
BubuPN

Post autor: BubuPN »

no już podjąłem decyzję i bad looka nie będę robił z jednego prostego powodu - nie widziałem jeszcze 205 z dobrym bad lookiem, więc pewno zrobię zmianę grilla, a co do znaczka z przodu to kurcze lubię ten znaczek :D
Awatar użytkownika
Ninja
Uzalezniony
Posiadany PUG: '90 1.8 XLD (był)

Post autor: Ninja »

Bad look sucks :!: :!:
Znaczek rocks :!: :!: 8)
Przodu lepiej w ogole nie ruszac bo jest ladniutki :D
Był - 1.8 D, 60 KM/4600 obr./min., 110 Nm/2600 obr./min. - masakrator :twisted:

Jest - VW ;)
ODPOWIEDZ