Podobno tunel jest przykrecany na 4 sruby i mam go przykreconego tylko na 2 bo nie wim gdzie sa nastepne 2.Wdieslu nie mialem tunelu tylko te ubogie plastiki dwa.traz tunel mam przykrecony na 2 sruby pod radiem.Powie mi ktos gdzie jeszcze sie go przykreca?
Dwie kolejne śruby są na drugim koncu tunelu,czyli od strony hamulca ręcznego,teraz nie pamietam czy są na wierzchu,czy może sa ukryte pod plastikiem,musiał bym luknąć.
wlasnie widzialem w tunelu kolo reczne go pod plastikiem od mieszka dwie dziurki tak jak by byly to miejsca na srubyale nie bylem pewien bo nie mam dziurek w podlodze zeby przykrecic tunel bede musial se je wywiercic.Dzieki za podpowiedz
no wlasnie jak mam przykrecone tylko na te dwie sruby pod radiem i na koncu tunelu przy recznym wyje mi do gory ze az reke moge wsadzic miedzy podloge a tunel.Wmoim przypadku musze zrobic dziurki i przykrecic go na 4 sruby bo teraz to wyglada bardzo zle
odstaje ci ten tunel? jak go przykręciłes na te dwie sruby pod radiem? oj to chyba go nie włożyles do konca (on musi tak jakby zaskoczyc tam... wepchnij go bardziej do srodka )
Największa radość z jazdy GTI - gdy stal pare miesiecy w garazu
dokladnie tak jak pisze grzechuuu205. musi zaskoczyc, a to zaskoczenie to wskoczenie w otwory nawiewu. poza tym o ile sie orientuje przy recznym jest chyba na jednej srubie centralnei na srodku.
Ja rzekłbym, że przy ręcznym na 3 - o ile pamiętam do podłogi 1 śrubą przykręcany jest plastikowy element (coś w rodzaju prostokątnego lejka, węższa część do podłogi, szersza do tunelu) w nim są 2 dziurki do których przykręca się tunel. Chyba jakoś tak to szło