Umieszczajcie w tym poście wszystkie akcesoria tuningowe które sa stworzone dla P205 lub poprostu waszym zdaniem by ładnie pasowały (nawet z innych aut)
popatrzcie na początek na extra lampy tylnie
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
baberek pisze:lexusy zwane teraz gej-lukami sa juz niemodne...
wedlug mnie do auta kupujesz to co ci sie podoba... wedlug wlasnego gustu... a nie wedlug katalogu tuning top-trendy 2004 =]
Wielu posiadaczy maluchow, duzych fiatow i polonezow obwieszonych plastikiem, z kazdym innym kolpakiem na kole i wielkim platowcem na dachu tlumaczylo to sobie tak samo
Ninja pisze:
Wielu posiadaczy maluchow, duzych fiatow i polonezow obwieszonych plastikiem, z kazdym innym kolpakiem na kole i wielkim platowcem na dachu tlumaczylo to sobie tak samo
Dokladnie, swiete slowa
Pewne akcesoria (mam na mysli wlasnie lexusy) poczatkowa wywoluja wilka euforie wsrod "tuningowcow". Staja sie bardzo modne. Ale jak widzisz cos w co drugim stuningowanym aucie to staje sie to poprostu nudne - a przeciez tuning (stylistyczny) ma byc forma odmiennosci i woroznienia sie z tlumu - zakladajac lampy, ktore sa juz bardziej popularne od koszulek z napisem HWDP przestajez byc oryginalny, a to kluci sie z idea stylingu
Takie jest moje zdanie
Ninja pisze:
Dokladnie, swiete slowa
Pewne akcesoria (mam na mysli wlasnie lexusy) poczatkowa wywoluja wilka euforie wsrod "tuningowcow". Staja sie bardzo modne. Ale jak widzisz cos w co drugim stuningowanym aucie to staje sie to poprostu nudne - a przeciez tuning (stylistyczny) ma byc forma odmiennosci i woroznienia sie z tlumu - zakladajac lampy, ktore sa juz bardziej popularne od koszulek z napisem HWDP przestajez byc oryginalny, a to kluci sie z idea stylingu
Takie jest moje zdanie
mozemy przejsc w skrajnosci... chce byc orginalny to sobie odleje felgi z aluminium w piwnicy, bo przeciez nie zaloze takich jak maja inni... no chyba ze niektore firmy wypuszczaja na rynek nowy model sztuk 4 =]
wszyscy obnizaja auta, to ja sobie 7 cm dam do gory, to bedzie wypas =] bedzie takie inne...
wedlug mnie podstawa jest zeby TWOJE auto podobalo sie TOBIE... moze w innym swiecie zyje =] nie robie swojego auta dla sasiadow.
wiecie zaczyna sie rozmowa o gustach i guscikach a o tym sie nie dyskutuje...bo potem sa same problemy...pozostanmy w milej atmosferze...i nie ciagnijmy dalej tematu o gustach....o akcesoriach tuningowych tak ale nie o gustach...
no w sumie z tego co zauważyłem to akurat w przypadku lexus lights jest jak na przykład z hmmmm....... O-Zone przebój na jeden sezon, najpierw wiara sie na nie rzucala jak ludzie za komuny gdy otwierano mięsny po świeżej dostawie towaru, a teraz jakoś to im minęło i to do tego stopnia, że nie są już lexus look tylko gay look
ten przebój przyjął sie nie tylko w tunigu .... co powiecie na zwykłego Lexysa gs400 prosto z salony albo Mazde 6 ... standart lexus look
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Tak, tak. Wy się śmiejcie! Kumpel założył sobie kiedyś takie w 126p. Tak mu podskoczyła moc, że teraz auto stoi na parkingu policyjnym. Złapali go jak ścigał się z TTtką po autostradzie. Z Katowic do Krakowa obracał w 2 minuty. Dwójkę, to wrzucał przy 180 km/h, a jak się skapnął, że czwórka mu nie starcza to zamówił 6 - biegową skrzynię z Ferrari.
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?