Szukam odpowiednich dekielków do Speedline SL434, widziałem już kilka różnych wersji i nie jestem pewien które bym chciał. Najładniejsze jakie widziałem to te... Jest tam nawet numer części, ale nie jestem pewien czy można to dostać u Peugeot'a ?
PS: Mam nadzieje, że LordDevil nie ma nic przeciwko za użycie jego zdjęcia.
Załączniki
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Kolejne dekielki jakie widzialem to takie z chromowanym znaczkiem.
Załączniki
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Trudno, wydalo sie. Tym samym Lublin ma trzeci komplet SL434 - jak widac sa to fabrycznie nowe lezaki magazynowe oczywiscie zalatwione dzieki Michalowi - jeszcze raz WIELKIE DZIEKI. Kola rzecz jasne do Griffe - zeby nie bylo ze zasypiam gruszki w popiele.
Co ja poradzę ze mam fabrykę Speedline pod domem Trzeba to wykorzystać i jak najwięcej do Polski przysłać. Niestety info co do dekielkow dalej jest poszukiwane, interesuje mnie które będą najlepiej pasowaly i od jakich felg / samochodów można je dobrać ?
Cieszy mnie ze moge to pytanie zadać na polskim forum, przecież tyle tu SL'ek
Uploaded with ImageShack.us - ja mam takie dekielki. Jeszcze inny rodzaj, niż te, które pokazałeś.
Obecnie są zamontowane prawidłowo, na równi z brzegiem otworu centrującego
Hej Padre, ja po tym numerze w servicebox'ie nie dowiedzialem sie niczego bo mi sie nic nie wyswietlilo. Czy to aby napewno numer czesci Peugeot'a ? Moze to ze sklepu Peugeot Sport albo z jakiegos katalogu z dodatkami.
Dekielki sie roznia w zaleznosci od tego czy jest to sl434a czy oldschoolowy sl434, osobiscie zbiera mi sie na wymioty na widok wystajacych dekielkow ale na szczescie jest rozwiazanie dla posiadaczy takowych:) Zakupcie dekielki z 407 i po bolu.
Szczerze to ja nie wiem co wy byscie beze mnie zrobili obczytany, inteligentny przystojny do I need to say more:)
Munne jeszcze numer czesci i zdjecie tych dekielkow od 407 i byloby wsio !
munne pisze:Dekielki sie roznia w zaleznosci od tego czy jest to sl434a czy oldschoolowy sl434, osobiscie zbiera mi sie na wymioty na widok wystajacych dekielkow ale na szczescie jest rozwiazanie dla posiadaczy takowych:) Zakupcie dekielki z 407 i po bolu.
Szczerze to ja nie wiem co wy byscie beze mnie zrobili obczytany, inteligentny przystojny do I need to say more:)
spoko munnee już upchałem swoje dekielki jak daleko się dało:)
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....