Jakiś burak mi właśnie ukradł tylny zderzak kocham ten kraj, ale jest plus napewno niedługo beda tanie podrobki jego na allegro ale mogli mi zostawic rejestracje troche lipa zamawiac nowe blachy ze Szwecji no i nowy zderzak 1500zł.
ale bym się wkur....zdenerwował jakby mnie to spotkało - zwłaszcza iż długo już rozglądam się za fajnym zderzaczkiem na przód i tył - obserwuj forum z tematem [sprzedam]
jak ktos bedzie Ci chciał wymontować zderzak to raczej alarm nie pomoże...niestety taki to kraj. U moje starszego w Peugeocie 206 ktos szedł sobie kopnoł w lusterko i jak przyszedlem to wisiało na samych kabelkach - no i okolo 150 zł w plecy. Alarm Peugeot miał - nie pomógł
a co ma dać alarm jak Ci ktoś auto rozkręca?? przecież autoalarm nie obejmuje zderzaków, lamp, lusterek i jeszcze paru innych elementów zewnętrznych. chyba, że ktoś się na maxa uprze i zrobi taki patent we własnym zakresie
Alarm w tej sytuacji pomoze,jesli masz powiadomienie o wzbudzeniu
Wtedy powodzenie akcji "ratowniczej" zalezy od tego,jak daleko jestes i jak szybko biegasz
...tylko jeszcze musi sie wzbudzic
munne pisze:Dzisiaj moj zderzak lezał pod moja klatką:) Nie mam pytań!
wow. moze ktos z klubowiczów sobie pozyczył odlał forme i oddał .
pS. w Polsce wszystko jest możliwe
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
bubu ma rację najlepiej jak zauważysz że ci ukradli rejestracje to zgłośić to zaraz na policje bo jak nie to założą tą rejestracje podjadą sobie takim samym pugiem jak twój pod stacje zatankują do pełna i sobie grzecznie odjadą, ich nie będą ścigać(nie dokońca powiedziane) a zato ty będziesz miał kłopoty.
PRAWKO odebrane 7 luty 2007 i autko juz moje 205 1,4 60KM + GAZ