No włąsnie mam elipsy w tylnej półce, na razie położyłem tam koc bo szybe mozna stracić szybko. Czy ktoś z Was ma moze patent na jakies obudowanie półki tak aby ukryc pod czyms głośniki, poza przyciemnieniem tylnej szyby na totalnie czarno. Widziałem ze ktos ma jakos ukryte, bodajże czerwony pug to był tylko nie pamietam już kto.
Andzia ma tak chyba ukryte glosniki. Ja mam przyciemnione szyby i nie wcale mocno, trzeba sie na prawde przyjzec zeby zauwazyc ze mam glosniki z tylu, a z kolei jak juz masz przyciemnione szyby to tak latwo sie jej nie wytlucze bo folia trzyma, ale wiadomo, lepiej ukryc niz nawet jakby ci mieli tylko szybe zbic to i tak sa koszty :/
Bylo [url=http://www.pit_r.205.pl]Peugeot 205 1.0 HellStyle[/url] Jest teraz [url=http://www.pit_r2.205.pl]Peugeot 306 1.6 90 KM[/url]
ja mam folie na szybach i tak mi ja zbili a folie rozcieli chyba no ale na szczescie głosników z tylnej pólki nie ukradli tylko torbe z ciuchami a na złodzieja to i folia nie pomoze fakt ze nie widac przez olklejone szyby duzo i tak nie kusi
można zrobić ramkę z listewek i obciągnąć ją siatką do kolumn, później ładnie zamocować na półce i tyle w wyjątkowych sytuacjach polecam subwoofer w bagażniku
Yahoo pisze:można zrobić ramkę z listewek i obciągnąć ją siatką do kolumn, później ładnie zamocować na półce i tyle w wyjątkowych sytuacjach polecam subwoofer w bagażniku
są do kupienia specjalne materiały na półki, przepuszczają bardzo bobrze dźwięk, wydają sie być bardzo grube (fajnie wygląda) i nie trzeba sie bawić w rzadne listewki, popytaj w konkretniejszych punktach ze sprzętami do samochodów
A wiecie co wam powiem?? te wszystkie zabiegi so do d*** bo ci co kradna sprzet jak widza cos takeigo to pierwsza mysl: O! on(a) ma pewnie co ukrywac.
Widzialem przypadki zbitych szyb tylko z tego powodu, ze ktos wiozl rozlozony z tylu koc, a nawet glosnikow nie mial...
Ja bym na waszym miejscu wogole darowal sobie glosniki w polce
to może wogóle nie montować audio do samochodów bo ukradną
Od kiedy mam puga mam na półce magnaty elipsy niczym nie przykryte i jak narazie sie uchowały
Przesadzasz... ja mowie tylko o polce - nie tylko okazja czyni zlodzieja ale odgrywa duza role
Moim zdaniem montowanie glosnikow w tylna polke nie ma sensu bo "zysk" nie rekompensuje ryzyka
Głosniki w polce dzwiekowo to nie jest dobre rozwiazanie(chyba ze polka jest bardzo sztywna, szczelna i wogoe sie nie rusza- wtedy jest znosnie), a kusi winopijcow i inne mety niesamowice...
invictus pisze:
Głosniki w polce dzwiekowo to nie jest dobre rozwiazanie(chyba ze polka jest bardzo sztywna, szczelna i wogoe sie nie rusza- wtedy jest znosnie)
Ferguss pisze:no od Puga to półka jest sztywna jak marzenie nic tylko montować duże głośniki
Patent "glosniki w polke" bardzo typowy dla starych kadetow to ogolnie pomysl do dupy i tyle. Zadna szanujaca firma montujaca audio czegos takeigo nie bedzie firmowala swoim logiem( jezeli wogole by to zrobili...) bo to parodia instalacji. Basta.