Doradzcie mi

Tutaj możecie rozmawiać o wszystkim co jest związane z różnego rodzaju przeróbkami auta.
Wilczas

Doradzcie mi

Post autor: Wilczas »

Cze powoiedzcie mi czy będa mi pasowały takie progi do mojego puga tzn czy fajneie to będezie wyglądało :o ten na zdjęciu nie jest mój ale ja miałem identycznego ale oddałem go do roboty i teraz jeszce sie zastanawiam nad tymi progami
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=58555330
Progi Uniwersalne Jakosć 100% Sprawdz sam !!!!!! (57222408) - Allegro.htm
Załączniki
56120103_3.jpg
56120103_3.jpg (126.8 KiB) Przejrzano 4853 razy
Awatar użytkownika
TOMBIKE
Uzalezniony
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: TOMBIKE »

nie kombinuj, masz piekne auto
Awatar użytkownika
Przecinak
Junior

Post autor: Przecinak »

Nie zakladaj zadnych wiejskich progow, CTI i tak juz ma takie fajne wzmacniane !!
Peugeot 205 GRIFFE :) Sliczny zielony i z sercem lwa :)
Project GRIFFE ??????? - ??.??.0?
Galeryjka http://gti.peugeot205.pl/gallery/przecinak
Ferguss

Post autor: Ferguss »

no w sumie zapomniałem, że Cabrio mają niskie ładne progi (sam swoje pomalowałem na kolor autka, bo były całe czarne) i w sumie nie ma tam miejsca na dodatkowe progi, chyba że chcesz całkowitą glebę :mrgreen:
jakby co to fotki są w moim profilu
Awatar użytkownika
DJPreZes
Moderator
Posiadany PUG: Roland Garros/307
Numer Gadu-gadu: 2516096

Post autor: DJPreZes »

Progi w CTi sa na tyle ladne, ze szkoda je zaslaniac taka tuningowa wiocha jak na tej aukcji.
Peugeot 205 Roland Garros Cabrio
Obrazek
Awatar użytkownika
Jitter
Junior
Posiadany PUG: był: 205 Junior (restyled)
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: Jitter »

Nie, nie i jeszcze raz: NIE! Te plastixy z Allegro nie będą komponowały się z Pugiem 205. Jakieś łuki, meandry... bardziej pasują pod współczesne auta.

PS: Jeśli to nie Twoje auto na fotce, to życzę Ci, aby wyglądało tak, jak ono :) Cudne po prostu...
...:: Postrach Zielonogórskich Ulic ::...
............Przerażająca Moc 45KM.............

Był: Peugeot 205 "Junior" '91, biały, 5d, TU9/K 954ccm
Jest: Ford Fusion "Trend Gold-X" '09, niebieski, 5d, FXJA 1488ccm
Wilczas

dzieki wam za te wszystkie rady tak moje jest identyczne tylko teraz tylko mu wsadze aluski i tylna kalpe zrobie pomaluje na ładny czarny metalik i z grillem pokombinuje macie racje nie założe tych progów ale założe lusterka tuningowe chromowane myśle że do czarnego będą pasowały nio i zciągne te listwy z dzrzwi i zostawie tylko na nadkolach tzn blacharz coś tam wykombinuje :o
Awatar użytkownika
deejay
Uzalezniony
Posiadany PUG: 1,6 GTI
Numer Gadu-gadu: 3788033
Kontakt:

Post autor: deejay »

Wilczas nie kombinuj za bardzo :!: CTI samo w sobie jest bardzo ładne więc nie psuj go elementami wiejskiego tuningu :!: :D
PEUGEOT 205 1.6 GTI
Obrazek
invictus

Post autor: invictus »

Przylaczam sie do kolegi -jak cos popsujesz do nie znasz dnia ani godziny w ktorej zawitamy pod twoj dom i "naprawimy" samochod 8)
Awatar użytkownika
DJPreZes
Moderator
Posiadany PUG: Roland Garros/307
Numer Gadu-gadu: 2516096

Post autor: DJPreZes »

Te listwy tez mi sie podobaja ;) Ja bym w nim nic nie zmienial..no ale to (niestety) nie moj samochod...
Peugeot 205 Roland Garros Cabrio
Obrazek
Wilczas

oki to po,aluje je tez na czarno a to cio tenma czerwone ja dam na chromowane poprostu nakleje taśiemke chromowaną moze i macie racje z tymi listwami
Ferguss

Wilczas a ja mam do Ciebie takie pytanie:

Czy Ty robisz autko dla siebie/pod siebie czy dla ludzi? W sumie to sam powienieneś wiedzieć co Ci się podoba, a nie zadawać kilka pytań czy to Wam się podoba ;)

Jeżeli chodzi Tobie ogólnie o opinię to luz, ale jeżeli wypowiedzi Klubowiczów mają wpływ na zakup czy też nie, to wydaje mi się że to takie ten teges... miej własne zdanie i rób autko wg swoich pomysłów :mrgreen:
invictus

Post autor: invictus »

Ferguss... to jest wyglad zewnetrzny na ktory patrza ludzie :wink:
Wnetrze to inna bajka...
Ferguss

no tak, ale każdy robi autko dla siebie, a nie na przekór sobie, to że wielu ludziom podoba się grafa na aucie aerografem to nie skłoni mnie aby u siebie to robić, bo mi się to nie podoba i tyle :)

po prostu to moje zdanie, moje autko i jak 90% klubowiczów napisze abym wstawił różowy dach, spinnery + lotkę, to i tak tego nie zrobię, bo to nie w moim styly :mrgreen:
Awatar użytkownika
deejay
Uzalezniony
Posiadany PUG: 1,6 GTI
Numer Gadu-gadu: 3788033
Kontakt:

Post autor: deejay »

Ferguss Ferguss nie bądź taki, wstaw różowy i spinnerki :D :D :D
PEUGEOT 205 1.6 GTI
Obrazek
ODPOWIEDZ