Cze powoiedzcie mi czy będa mi pasowały takie progi do mojego puga tzn czy fajneie to będezie wyglądało ten na zdjęciu nie jest mój ale ja miałem identycznego ale oddałem go do roboty i teraz jeszce sie zastanawiam nad tymi progami http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=58555330
Progi Uniwersalne Jakosć 100% Sprawdz sam !!!!!! (57222408) - Allegro.htm
no w sumie zapomniałem, że Cabrio mają niskie ładne progi (sam swoje pomalowałem na kolor autka, bo były całe czarne) i w sumie nie ma tam miejsca na dodatkowe progi, chyba że chcesz całkowitą glebę
jakby co to fotki są w moim profilu
Nie, nie i jeszcze raz: NIE! Te plastixy z Allegro nie będą komponowały się z Pugiem 205. Jakieś łuki, meandry... bardziej pasują pod współczesne auta.
PS: Jeśli to nie Twoje auto na fotce, to życzę Ci, aby wyglądało tak, jak ono Cudne po prostu...
...:: Postrach Zielonogórskich Ulic ::...
............Przerażająca Moc 45KM.............
dzieki wam za te wszystkie rady tak moje jest identyczne tylko teraz tylko mu wsadze aluski i tylna kalpe zrobie pomaluje na ładny czarny metalik i z grillem pokombinuje macie racje nie założe tych progów ale założe lusterka tuningowe chromowane myśle że do czarnego będą pasowały nio i zciągne te listwy z dzrzwi i zostawie tylko na nadkolach tzn blacharz coś tam wykombinuje
Czy Ty robisz autko dla siebie/pod siebie czy dla ludzi? W sumie to sam powienieneś wiedzieć co Ci się podoba, a nie zadawać kilka pytań czy to Wam się podoba
Jeżeli chodzi Tobie ogólnie o opinię to luz, ale jeżeli wypowiedzi Klubowiczów mają wpływ na zakup czy też nie, to wydaje mi się że to takie ten teges... miej własne zdanie i rób autko wg swoich pomysłów
no tak, ale każdy robi autko dla siebie, a nie na przekór sobie, to że wielu ludziom podoba się grafa na aucie aerografem to nie skłoni mnie aby u siebie to robić, bo mi się to nie podoba i tyle
po prostu to moje zdanie, moje autko i jak 90% klubowiczów napisze abym wstawił różowy dach, spinnery + lotkę, to i tak tego nie zrobię, bo to nie w moim styly