Eeee...już pomijam że wolniejszy, bo to akurat normalne...ale ciaśniej mi jest w środku niż w swoim i jak patrze na deskę i ogólnie na wykończenie to wydaje mi się że siedzę o klasę niżej...a auto niby o ładnych parę lat młodsze
Peugeot 205 1.4GT LPG
Jeśli bardzo chcesz zobaczyć moje autko to zapraszam na: http://www.Rychu.205.pl
jasne Sebek, jeździmy takimi i wiemy o co biega Niech na ten temat wypowiadają się tylko ludzie, którzy mieli okazję doświadczyć tej przyjemności z jazdy saxo
ja tez saxo nei uwazam za porazke fakt jest ciezsze od puga i sie wolniej zbiera przy takim silniku ale jest bardziej komfortowe od puga tylko ze na dziurach bardziej plastiki trzeszcza
Ostatnio zmieniony 02 wrz pt, 2005 9:36 am przez blaszka, łącznie zmieniany 1 raz.
No u mnie w rodzince drugie autko to też Saxo za porażke to go nie uwarzam ale lepiej mi sie jeździ moją 205 tką (oba są 1,1) Nie wiem ale jakoś nie pasuje mi coś tam z miejscem na nogi dla kierowcy jakoś łatwo tam zahaczyć o jakieś dywaniki itp. Ale może kwestia przyzywczajenia. Za to bardzo mi się podobają te Felhi z VTSa jak na tym filmiku
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...
ja swojego puga mam obnizonego i utwardzonego,a saxo na amorkach gazówkach z normalnymi sprezynami i wrecz moge powiedzieć że bosko sie czuje jak do niego wsiadam bo jest w nim bardzo komfortowo i do tego jest na gaz
swoja droga w wielu krajach jest to auto nr.1 do tunningu
Jakos dla mnie jak auto jest NO 1 do tuningu to znaczy ze jest do dupy bo za duzo ludzie chca w nim zmienic . Raz jechalem saxo i jak dla mnie to multi-czegos mu brakuje...