No więc. Dajcie na początek opis swoich jeżdżących dyskotek. U mnie skromnie. JVC na CD i 4 głośniki JL
Nieźle co ? hehe
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
XU9JA
brak katalizatorka dziura na dziurze. NAjlepsza muzyczka .
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Heh to teraz ja:
PANASONIC CQ-DFX501
Zestaw przedni:Hertz HSK130
Z tyłu jakieś tam tonsile dwudrozne ale wyciszone wiec ledwo grają.
Z tyłu pod siedzenie podpiety Blaupunkt GTA 4100
SUB:MacAudio Bass Reflex30
Wszystko ładnie trzacha autem.Jednak planuje wymiane głsonika w subie na mocniejszy i dokupienie jeszcze jednego wzmaka.
CD Panasonic DFX100N, wzmacniacz Sencor 2x200W, okablowanie Pyle, Alphard, bezpiecznik, głośniki przód 13' Philips + tweetery na słupkach, subwoofer Alphard 1202 30 cm (w bagażniku wykonana zabudowa z płyty MDF o grubości 24mm, bassreflex, wzmacniacz i bezpiecznik pod płytą plexi, lustra weneckie, podświetlenie diodami na niebiesko...
radio Pionner DEH-825R, z tyłu końcówka Kenwood 4x50 (zmostkowana na 2x80W), na tylnej półce DLS 269 a z przodu Alpine SXS-1357 ..i powiem szczerze : tył wymiata, ale przód trochę daremnie ... potrzebna jest końcówka mocy na przód, bo to w radyjku nie potrafi tego rozbujać..
Może wybierzemy jakieś auto z naszego klubu i podpiszemy petycje że chcemy reprezentować na zlotach np. firme JVC Szefostwo firmy zapoda głośniczki, wzmacniacze, przetworniki itd. itp. damy naklejki JVC wszędzie gdzie sie da. I będzie zajawka obustronna Kto by nie chciał darmowego audio....
zamiast tylnej kanapy głośniki i wzmacniacze za szybkami