Co sądzicie o wzmacniaczach Blaupunkta ?

Tutaj możecie rozmawiać o wszystkim co jest związane z różnego rodzaju przeróbkami auta.
paweb

Co sądzicie o wzmacniaczach Blaupunkta ?

Post autor: paweb »

Przy okazji jakiego polecalibyście do tuby jense rocket 1200 240/480w.Nie chodzi mi aby maxymalnie wykorzystac ten wzmacniacz lecz aby spokojnie pracował.W cenie ok 250 zł.Ew inne firmy.
ariel

Post autor: ariel »

no to ja za tą cenę polecam wzmacniacz 2 kanałowy firmy GMS.... Nówka kosztuje ponad 3 stówki.... a jest jakościowo dużo lepszy od np. buszmenów... a blaupunkta lepiej sobie odpuść... słabe sprzęcichy mają....
Archenar

Post autor: Archenar »

Blaupunk robi swietne radia , ale wzmacniacze faktycznie są jakieś bezpłciowe (nie mówię o najdroższych Blaupunktach, ale o tych "dla ludu")..osobiście polecam jakiś starszy ale wysoki model Kenwooda lub Audisona..masz pewność że taki sprzęt trzyma parametry i nie zacznie szumiec po miesiącu użytkowania..
maJkeL

Post autor: maJkeL »

no ja na twoim miejscu tez zainteresowałbym sie firmą GMS tak jak polecal ci Ariel,dostaniesz dobry,nowy wzmacniacz w przystepnej cenie. Blaupunkt to nic specjalnego,chyba ze poszukalbys cos z VELOCITY,to tez blaupunkt ale juz wyzsza polka(czyli takze wyzsza cena). A moim zdaniem inwestowac w lepszy wzmacniacz nie ma sensu poniewaz na tubie roznica bedzie nieznaczna albo wrecz niewyczuwalna.

pozdrawiam
Mucha

Post autor: Mucha »

Jezeli chodzi o kwote taka jaka podales, to proponuje BLaupunkt GTA 2100 lub o 100 zl. drozszy czyli za 350 GTA 4100 za ta kwote wziolbym tylko to.
ODPOWIEDZ